Libnet.ro
UNICEF

21:15

Statul in care accesul la social media este restrictionat de mai bine de un an

Hotnews Hotnews,
 Statul in care accesul la social media este restrictionat de mai bine de un an

Activistii din Ciad solicita guvernului sa restabileasca accesul la social media dupa ce a fost interzis mai bine de un an. Restrictiile au fost introduse pe 28 martie 2018, la scurt timp dupa incheierea unei conferinte nationale care s-a incheiat cu modificarea constitutiei pentru a permite presedintelui Idriss Deby sa ramana la putere pana in 2033, scrie BBC. continuă pe Hotnews

Statul in care accesul la social media este restrictionat de mai bine de un an de zile

Activistii din Ciad solicita guvernului sa restabileasca accesul la social media dupa ce a fost interzis mai bine de un an. Restrictiile au fost introduse pe 28 martie 2018, la scurt timp dupa incheierea unei conferinte nationale care s-a incheiat cu modificarea constitutiei pentru a permite presedintelui Idriss Deby sa ramana la putere pana in 2033, scrie BBC.

Parintele Iustin Parvu: Acesta este cel mai mare rau care bantuie Romania!

Parintele Iustin Parvu explica in cartea Ne vorbeste Parintele Justin care este cel mai rau lucru care bantuie Romania. Sa nu ne miram de ce exista o asa mare degradare in societatea de astazi. Tineretul.

Vivo S1 este cea mai noua chinezarie care iti fura ochii

Amatorii de smartphone cu pret rezonabil si specificatii atragatoare vor fi incantati de lansarea noului Vivo S1, un terminal care aduce aminte de recent lansatul Vivo V15. Tot mai multe.

Utile: Riscurile la care sunt expusi cei care consuma canabis au fost dezvaluite intr-un nou studiu; Conopida, un puternic antioxidant. Cum este cel mai bine sa o consumam?; Boala polichistica a rinichilor: simptome si tratament

Ce sunt medicamentele biosimilare si la ce ajuta? Un medicament biologic denumit in mod obisnuit biologic sau biofarmaceutic) este un medicament a carui substanta activa. Constatarile cercetatorilor romani si indieni, preocupati de efectele terapeutice ale busuiocului. Terapeutii romani sunt realizatorii mai multe studii care scot in evidenta faptul.

E oficial: Ea este cea mai INFLUENTA femeie din Romania! (FOTO)

Gala Forbes Woman 2019, desfasurata miercuri seara la Palatul Bragadiru din Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. Pentru al treilea an consecutiv titlul de Cea mai influenta femeie din Romania a fost.

Procesul in care Calin Popescu Tariceanu este judecat pentru marturie mincinoasa, aproape de final. DNA a cerut rejudecarea apelului

Un procuror de la DNA le-a solicitat luni judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie rejudecarea dosarului in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa. Instanta a stabilit pronuntarea in acest dosar pentru 8 aprilie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )