Libnet.ro
UNICEF

07:30

Statul Islamic a distrus cea mai veche manastire crestina din Irak

Adevărul Adevărul,
Statul Islamic a distrus cea mai veche manastire crestina din Irak

Imagini obtinute prin satelit de Associated Press au confirmat ca cea mai veche manastire crestina din Irak, ridicata acum peste 1. 400 de ani, a fost distrusa de reteaua terorista Stat Islamic, in campania gruparii de a eradica siturile arheologice si religioase considerate eretice. continuă pe Adevărul

Cea mai veche manastire din Irak, Sfantul Ilie, facuta una cu pamantul de Statul Islamic

Manastirea Sfantul Ilie St. Elijah) din Mosul, care a fost loc de rugaciune timp de 1. 400 de ani ar fi fost rasa de pe fata pamantului intre august si septembrie 2014, scrie The Guardian.

Statul Islamic va avea propria aplicatie de Android, folosita pentru a coordona atacuri teroriste

Cea mai temuta organizatie terorista a momentului va avea aplicatie de Android, folosita pentru comunicatii securizate intre membrii gruparii, distribuirea mesajelor propagandistice si coordonarea atacurilor.

22.000 de jihadisti, ucisi de coalitia condusa de Statele Unite contra gruparii Statul Islamic

Aproximativ 22. 000 de jihadisti au fost ucisi de coalitia condusa de Statele Unite contra gruparii Statul Islamic SI) din vara anului 2014, a declarat joi ministrul francez al apararii .

Propunere pentru consolidarea luptei impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic

SUA au propus miercuri ca ministrii apararii din 26 de tari din coalitia contra gruparii jihadiste Statul Islamic SI) sa se reuneasca la Bruxelles peste trei saptamani, pentru a-si consolida actiunile, a anuntat miercuri, la Paris, ministrul american al apararii Ashton Carter, transmit AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Statul Islamic a eliberat 270 din cei 400 de civili rapiti la Deir ez-Zor

Gruparea jihadista Statul Islamic a eliberat 270 din cei 400 de civili rapiti sambata in cursul unui asalt asupra orasului Deir ez-Zor, in estul Siriei, a anuntat marti Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citand surse din teren.

Statul Islamic dezvaluie ca doi dintre cei trei teroristi sinucigasi de langa Stade de France sunt irakieni

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a afirmat, in revista sa Dabiq publicata marti, ca doi dintre autorii atacurilor teroriste din 13 noiembrie de la Paris sunt irakieni, relateaza AFP online.

Gruparea Statul Islamic confirma moartea britanicului Jihadi John

Gruparea Statul Islamic a confirmat moartea britanicului Jihadi John, ucis in noiembrie 2015 de o lovitura aeriana asupra bastionului sau Rakka, oras situat in estul Siriei, potrivit revistei sale Dabiq, publicata marti, scrie AFP, citata de Agerpres.

Un cantaret american vrea sa organizeze un concert de muzica folk intr-o zona ocupata de Statul Islamic

Cantaretul american James Twyman, cunoscut sub apelativul Trubadurul pacii, si-a propus sa organizeze un concert de muzica folk intr-o zona din Siria ocupata de teroristii din Statul Islamic, cu scopul de a-i incuraja pe oameni sa cante si sa se bucure impreuna, relateaza Fox News.

Cea mai frumoasa si scumpa camera ultrarezistenta e creata de Leica

Exista multe camere foto ce se mandresc cu un nivel sporit de rezistenta la intemperii, dar Leica s-ar putea sa o fi anuntat oficial pe cea mai frumoasa si scumpa dintre ele. Cei de la Leica nu lanseaza deseori noi modele de camere foto, iar cand o fac, prefera sa nu se distanteze semnificativ de [].

Vivaldi, Unicredit: Romania face parte din plutonul tarilor cu cea mai ridicata crestere economica din regiune

Romania face parte din plutonul tarilor cu cea mai ridicata rata a cresterii economice din regiune, ceea ce face ca investitiile sa poata fi considerate atractive, a declarat Carlo Vivaldi, seful operatiunilor Unicredit din Europa Centrala si de Est in cadrul conferintei Euromoney, desfasurate in Viena. In genere, tara noastra a fost apreciata de vorbitorii straini prezenti la conferinta ca avand un mediu economic stabil si atractiv pentru investitori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )