Libnet.ro
UNICEF

18:30

Statul Islamic revendica atentatul din Tunisia. Armele teroristilor proveneau din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Statul Islamic revendica atentatul din Tunisia. Armele teroristilor proveneau din Romania

Statul Islamic a revendicat atentatul terorist de la Muzeul Bardo din Tunis. Potrivit presei, mitralierele de tip Kalasnikov AK-47 folosite de teroristi ar fi provenit din Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Atacul armat de la Muzeul Bardo din Tunisia, asumat de Statul Islamic

Reteaua terorista Stat Islamic isi asuma, intr-o inregistrare audio, atacul de miercuri, de la Muzeul Bardo din Tunisia. SI a impus un califat islamic in anumite regiuni din Siria, Irak si Libia. Atacul.

Statul Islamic a revendicat atacul terorist din Tunisia

Militantii Statului Islamic au revendicat responsabilitatea pentru atacul terorist de ieri din Tunisia, care a dus la uciderea a 23 de persoane, majoritatea fiind turisti straini, transmite Reuters, facand referire.

Cine a revendicat atacul asupra Muzeului Bardo din Tunisia

Reteaua terorista Stat Islamic a revendicat, intr-o inregistrare audio, atacul comis miercuri la Muzeul Bardo din Tunisia, soldat cu 23 de morti, catalogandu-l drept o lovitura data intr-un cuib al necredinciosilor si viciilor, informeaza Mediafax.

Irak: 13 soldati au fost ucisi intr-un atac al gruparii Statul Islamic la Ramadi

Treisprezece soldati irakieni au murit intr-un atac cu bomba comis de gruparea Statul Islamic pe 11 martie, la Ramadi, in vestul Irakului, a anuntat joi Ministerul Apararii, citat de AFP. Ministerul a.

20 de cetateni straini, rapiti de membrii gruparii Statul Islamic

20 de cetateni straini au fost rapiti de membrii gruparii Statul Islamic, in Libia. Peste 30 de militanti au atacat un spital in care se aflau mai multi angajati straini, inclusiv din Ucraina, Serbia,.

Statul Islamic a decapitat patru barbati care recrutau combatanti voluntari antijihadisti

Gruparea jihadista Statul Islamic a anuntat decapitarea a patru barbati care recrutau voluntari pentru a lupta alaturi de fortele guvernamentale in provincia irakiana Salaheddin. Jihadistii au publicat marti pe.

Statul Islamic, acuzat de doua noi atacuri cu armament chimic in Irak

Oficiali kurzi acuza gruparea terorista Statul Islamic ca a comis doua noi atacuri cu armament chimic in Irak, conform rezultatelor de la laborator. Luptatorii kurzi au avansat in regiunea Kirkuk, si, sustinuti.

Statul Islamic a comis doua noi atacuri cu armament chimic, acuza kurzii din Irak

Oficiali kurzi au acuzat gruparea terorista Statul Islamic ca a comis doua noi atacuri cu armament chimic in Irak, unde militarii au suspendat, luni, ofensiva de la Tikrit, relateaza Euronews, conform Mediafax.

Tusk si Schulz, socati de atacul din Tunisia si promit sustinere in lupta contra terorismului

Liderii europeni Martin Schulz si Donald Tusk au transmis, joi, in timpul Consiliului European desfasurat la Bruxelles, mesaje in care se declara socati de atacul terorist din Tunisia si promit sprijin.

Cel putin 22 de persoane, UCISE in criza ostaticilor din Tunisia. Ambasadorul roman, aflat in mijlocul atacului, a fost salvat la timp

Update 00. 47- Bilantul atacului terorist comis miercuri la Muzeul Bardo din Tunisia este de 22 de morti si aproximativ 50 de raniti, a anuntat purtatorul de cuvant al Ministerului tunisian de.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )