Libnet.ro
UNICEF

06:30

Statul Islamic revendica atentatul de la Melbourne

Hotnews Hotnews,
 Statul Islamic revendica atentatul de la Melbourne

Statul Islamic a anuntat luni faptul ca unul din membrii sai a fost responsabil pentru atacul armat si pentru luarea de ostatici din Australia, din cauza apartenentei tarii la o coalitie cu SUA, care lupta impotriva gruparii, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Jihadistii de la Statul Islamic revendica atentatul de la Londra

Gruparea jihadista Stat Islamic a revendicat atentatul comis sambata seara la Londra, soldat cu sapte morti si peste 50 de raniti, a informat agentia de propaganda a SI, Amaq, intr-un comunicat.

Gruparea Stat Islamic revendica atentatul de la Londra

Gruparea jihadista Stat Islamic a revendicat atentatul comis sambata seara la Londra, soldat cu sapte morti si peste 50 de raniti, a informat agentia de propaganda a SI, Amaq, intr-un comunicat.

Siria: Premierul Turciei anunta inceperea asaltului asupra orasului Raqqa, bastion al gruparii Statul Islamic

Premierul turc Binali Yildirim a anuntat duminica inceperea bataliei pentru preluarea controlului asupra orasului sirian Raqqa, bastion al gruparii jihadiste Statul Islamic, potrivit AFP, citat de.

Atentatul de la Londra, revendicat de Statul Islamic

Statul Islamic a revendicat, duminica seara, atentatul comis noaptea trecuta la Londra, soldat cu 7 morti si 48 de raniti, a anuntat Amaq, agentia de propaganda a gruparii jihadiste. Un detasament al luptatorilor Statului Islamic a comis atentatul de ieri de la Londra, se arata intr-un comunicat publicat de agentia Amaq, citata de Reuters.

Statul Islamic a revendicat atacurile teroriste de la Londra

Statul Islamic a revendicat, duminica seara, responsabilitatea atacurilor teroriste de la Londra, in care sapte persoane au murit si 21 sunt grav ranite, relateaza The Guardian. Un detasament al Statului Islamic a executat atacul de ieri de la Londra, se arata intr-o scurta declaratie postata pe site-ul oficial al agentiei media a Statului Islamic, Al Amaq.

Statul Islamic a revendicat atacurile teroriste de la Londra

Statul Islamic a revendicat responsabilitatea atacurilor teroriste de la Londra, in care sapte persoane au murit, relateaza The Guardian, preluat de News. ro. Un detasament al Statului Islamic a executat atacul de ieri de la Londra, se arata.

Cine finanteaza, de fapt, Statul Islamic. WikiLeaks: Hillary Clinton stie raspunsul din 2014

Unul din mailurile trimise de fostul secretar american al apararii Hillary Clinton in 2014 de pe o adresa de mail sparta de hackeri arata ca aceasta stia foarte bine cine finanteaza gruparea terorista Statul Islamic.

Statul Islamic a revendicat atacul din Manila, unde au murit cel putin 36 de persoane

Statul Islamic SI) a revendicat responsabilitatea pentru atacul ce a avut loc intr-un cazinou din capitala filipineza, Manila, soldat cu cel putin 36 de morti, relateaza Reuters, care citeaza agentia de stiri Amaq.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2211 seconds )