Libnet.ro
UNICEF

19:45

Statul Islamic si-ar pregati piloti pentru a zbura la bordul avioanelor de lupta capturate

Adevărul Adevărul,
Statul Islamic si-ar pregati piloti pentru a zbura la bordul avioanelor de lupta capturate

Pilotii irakieni care s-au alaturat recent gruparii Statul Islamic ar pregati in secret militantii jihadisti sa zboare la bordul unor avioane de lupta capturate, informeaza Observatorul sirian pentru Drepturile Omului SOHR), potrivit BBC. continuă pe Adevărul

Bikeri olandezi au plecat in Irak sa lupte cu Statul Islamic

Trei membri ai unui club olandez de motociclisti, toti cu cariere militare in spate, s-au alaturat fortelor armate care lupta pentru elimminarea gruparii teroriste Statul Islamic.

Malaezia. 13 persoane au fost arestate pentru colaborare cu Statul Islamic

Autoritatile malaieziene au arestat 13 persoane suspectate ca au legaturi cu grupari teroriste si colaboreaza cu Statul Islamic. Potrivit anchetatorilor, cei arestati se pregateau sa plece in Siria, transmite.

Legatura neasteptata dintre internetul islandez si teroristii de la Statul Islamic

Gruparea terorista Statul Islamic, care a ingrozit intreaga lume prin violenta extrema cu care se manifesta, are o strategie bine gandita pe online si a ajuns sa starneasca un scandal in indepartata Islanda. Pentru ca domeniul de internet al tarii nordice . is) coincide cu acronimul gruparii jihadiste, arabii au deschis in Islanda un site de promovare care apoi a fost inchis de autoritatea locala. Miscarea a fost insa criticata de Wikileaks care spune ca fiecare are dreptul sa cunoasca si sa judece actiunile si argumentele Statului Islamic.

Sute de kosovari albanezi, a caror independenta a fost sprijinita de Occident, lupta acum alaturi de Statul Islamic

Valon si Musli sunt doi tineri din Kosovo care au ales recent sa se alature gruparii jihadiste Statul Islamic pentru bani. Peste 150 de albanezi kosovari, a caror religie este predominant islamista, au inceput sa lupte in Irak impotriva coalitiei occidentale, cea care ii ajuta in urma cu 7 ani sa isi obtina independenta.

NEMTII au ajuns sa se inroleze in Statul Islamic. Descoperirea socanta facuta de politia din Austria

Politia austriaca a arestat, sambata, la cererea unui procuror din Munchen sudul Germaniei), un cuplu de germani suspectat ca intentiona sa plece in Siria pentru a participa la jihad, a anuntat joi politia.

Statul Islamic a inceput sa se retraga din Kobane, orasul sirian de la granita cu Turcia

Avansul fortelor Statului Islamic SI) in orasul sirian Kobane a fost oprit, iar militantii au fost fortati sa se retraga din cateva locuri, schimband astfel lupta care se duce de peste o luna in favoarea luptatorilor kurzi care apara orasul.

General american: Statul Islamic a facut progrese importante in Irak

Gruparea Stat Islamic SI) a facut progrese importante in Irak, a recunoscut miercuri coordonatorul coalitiei internationale conduse de Statele Unite, generalul John Allen, citat de AFP. in cursul unei conferinte.

Teroristii din Statul Islamic isi extind teritoriul. Un oras din apropiere de Bagdad, asediat

Jihadistii din cadrul gruparii Stat Islamic SI) au incercuit marti Amriyat al-Falluja, unul dintre ultimele fiefuri ale armatei din provincia Al-Anbar, la vest de Bagdad, potrivit sefului politiei locale, citat de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )