Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statul iti da bani ca sa TE MUTI. Care sunt conditiile pe trebuie sa le indeplinesti

B1 B1,
Statul iti da bani ca sa TE MUTI. Care sunt conditiile pe trebuie sa le indeplinesti

Criza fortei de munca a obligat statul roman sa adopte numeroase norme de incurajare a pietei. incepand din anul 2017 statul acorda prime si faciltati financiare celor care se angajeaza in alte. continuă pe B1

Care sunt romanii care si-au pierdut dreptul la pensie. Legea este foarte clara pentru aceasta categorie

Tot mai multi romani si-au pierdut dreptul la pensie in ultimul perioada. Detalii importante din sistemul public de pensii au iesit la iveala, in urma unui raport din care reiese clar situatia actuala a pensionarilor. Cine sunt cei care nu mai primesc venitul minim garantat, puteti afla din materialul urmator! Cine sunt romanii care si-au .

Viitorul suna roz pentru trupa Spice Girls! Afla care sunt planurile lor!

Dupa turneul pe care l-au incheiat recent, se pare ca fetele din trupa Spice Girls au in fata un viitor cat se poate de roz. Afla de aici care sunt planurile lor pentru perioada urmatoare! .

HOROSCOP. Care sunt cele mai razbunatoare zodii. Aveti grija sa nu le gresiti acestor nativi!

Care sunt cele mai razbunatoare zodii. Unii oameni nu sunt capabili sa mearga mai departe fara sa se razbune atunci cand cineva le-a facut rau. Vor ca cei care le-au gresit sa plateasca, iar.

Statul iti plateste benzina si iti da zeci de mii de lei sa te angajezi la distanta: cati fosti someri iau bani de la stat ca si-au gasit job

Pentru a reintegra pe piata muncii somerii si pentru a incuraja miscarea romanilor activi pe piata muncii statul ofera sume importante celor care se angajeaza la distanta de casa sau chiar isi muta domiciliul la o distanta mare, pentru a se incadra pe.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )