Libnet.ro
UNICEF

23:00

HOROSCOP. Care sunt cele mai razbunatoare zodii. Aveti grija sa nu le gresiti acestor nativi!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Care sunt cele mai razbunatoare zodii. Aveti grija sa nu le gresiti acestor nativi!

Care sunt cele mai razbunatoare zodii. Unii oameni nu sunt capabili sa mearga mai departe fara sa se razbune atunci cand cineva le-a facut rau. Vor ca cei care le-au gresit sa plateasca, iar. continuă pe Antena3

Care sunt cele 75 de revendicari ale protestatarilor de la mitingul diasporei, din 10 august

Grupul Diaspora pentru Romania a facut publica lista cu cele 75 de revendicari pe care le doreste. Cum arata aceasta si care sunt ultimele detalii despre protestele din data de 10 august 2019? Amintim ca Primaria Capitalei a aprobat si ea mitingul din cursul zilei de sambata, eveniment organizat de catre Tommy Tomescu Joul. Protest .

HOROSCOP. Ei sunt cei mai gelosi nativi din zodiac

Sunt cateva zodii care, atunci cand sunt intr-o relatie, duc gelozia la extrem, chiar daca tradarea are loc doar in mintea lor. Un simplu gest al partenerului le face sa izbucneasca. Acestea sunt cele mai.

HOROSCOP. Cele mai timide zodii: cine sunt introvertitii horoscopului

HOROSCOP Taur Cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt adepti ai lucrurilor simple. Taurii prefera sa stea cu picioarele pe pamant, sa aiba un cerc restrans de prieteni si aleg sa petreaca mult timp in.

Cele mai stilate surori din showbiz

Fie ca vorbim despre Beyonce si Solange Knowles, Gigi si Bella Hadid sau Cardi B si Hennessy Carolina, iata care sunt cele mai stilate 10 cupluri de surori din showbiz! .

STUDIU Aproape doua treimi dintre romani se indragostesc in vacante: care sunt cele mai favorabile contexte

Interesant este ca 35% dintre barbatii care au participat la studiu au afirmat ca li s-a intamplat cel putin o data sa se indragosteasca in timpul unei vacante, pe cand dintre participantii de sex feminin doar 20% au raspuns afirmativ.

Care sunt cele mai urmarite talk show-uri. Antena 3 si Romania TV, posturile preferate de romani

Romania TV si Antena 3 au dominat clasamentul audientelor emisiunilor de tip talk-show din luna iulie, potrivit Pagina de Media.

Ziua cu cele mai multe zboruri din an. Care sunt cele mai aglomerate aeroporturi si linii aeriene si cum va fi pe 23 august

Vineri, 9 august 2019, este cea mai aglomerata zi din an, 17 milioane de pasageri fiind imbarcati in 115. 500 de avioane, se arata intr-o statistica realizata de una dintre companiile de analiza si previziuni in industria aeronautica.

Cele mai urmarite vedete pe Instagram in 2019

Marile vedete ale momentului sunt cele care au multi followeri pe Instagram. Si nu este obligatoriu ca acestea sa fie artisti sau actori de cinema. Idolii noii generatii vin si din lumea modelelor de catwalk sau a fotbalului.

De cand poti incepe sa te epilezi. Care sunt dezavantajele metodelor clasice de epilare

La ce varsta este indicat ca fetele sa se epileze? Este o problema delicata cu care se confrunta tot mai multe mame de fetite. Cand este perioada potrivita si care sunt metodele cele mai indicate pentru o piele fina? De cand poti sa incepi sa te epilezi? Varsta potrivita pentru epilarea parului nedorit este o .

Top 15 cele mai mari gafe vestimentare ale vedetelor

Fie ca vorbim despre Sarah Jessica Parker, Rihanna si Britney Spears ori Anne Hathaway, Lindsay Lohan si Emily Ratajkowski, iata vedetele care au facut, de-a lungul anilor, cele mai mari gafe vestimentare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )