Libnet.ro
UNICEF

20:45

Statul ofera pana la 15.000 de euro pentru eficientizarea energetica a locuintei. Cand incep inscrierile in program

B1 B1,
Statul ofera pana la 15.000 de euro pentru eficientizarea energetica a locuintei. Cand incep inscrierile in program

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat ca proprietarii de case pot primi pana la 15. 000 de euro pentru a-si eficientiza energetic locuintele, in cadrul programului Casa Eficienta Energetic. Cererile de. continuă pe B1

15.000 de euro pentru sisteme de incalzire, iluminare si izolatie termica. Ghidul de finantare, publicat in Monitorul Oficial

Ghidul de finantare destinat Programului Casa Eficienta Energetic, prin care solicitantii pot primi pana la 15. 000 de euro de la stat, a fost publicat deja in Monitorul Oficial.

Grecia va incepe sa taxeze turistii cu 20 de euro pentru serviciile medicale

Pentru prima data, turistii care intra in Grecia vor trebui sa plateasca in curand o suprataxa de 20 de euro pentru serviciile de sanatate oferite in timpul sederii lor in tara.

Gabriela Firea cere guvernului 98 de milioane de euro pentru achitarea datoriei fata de Constanda

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a trimis azi o scrisoare deschisa in care cere guvernului 98 de milioane de euro pentru ca evita blocarea conturilor Primariei. Scrisoarea ii este adresata presedintelui, premierului, ministrului Finantelor, dar si celor doi presedinti ai Parlamentului, conform Digi24.

Casa Eficienta Energetic. Data la care se pot depune cererile pentru cei 15.000 de euro de la stat

Programul Casa Eficienta Energetic pentru persoane fizice va debuta pe data de 15 septembrie 2020, iar proprietarii de case din Romania pot depune cereri de finantare pentru a primi pana la 15. 000 de euro pentru a-si eficientiza energetic imobilele, a anuntat ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, intr-o conferinta de presa, sustinuta miercuri, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )