Libnet.ro
UNICEF

15:31

Statul roman va despagubi un argentinian pentru intarzierea custodiei copilului sau in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Statul roman va despagubi un argentinian pentru intarzierea custodiei copilului sau in Romania

Un cetatean argentinian trebuie despagubit de statul roman cu 7. 500 de euro, pentru durata procedurilor in atribuirea custodiei copilui sau la instantele romanesti, a hotarat Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO). continuă pe Wall-Street Ro

Argentinian despagubit de CEDO pentru intarzierea atribuirii custodiei copilului sau in Romania

Un cetatean argentinian trebuie despagubit de statul roman cu 7. 500 de euro, pentru durata procedurilor in atribuirea custodiei copilui sau la instantele romanesti, a hotarat Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), potrivit Mediafax.

Argentinian despagubit de CEDO, pentru intarzierea atribuirii custodiei copilului sau in Romania

Un cetatean argentinian trebuie despagubit de statul roman cu 7. 500 de euro, pentru durata procedurilor in atribuirea custodiei copilui sau la instantele romanesi, a hotarat Curtea Europeana a Drepturilor.

Argentinian despagubit de CEDO pentru intarzierea atribuirii custodiei copilului sau in Romania

Un cetatean argentinian trebuie despagubit de statul roman cu 7. 500 de euro, pentru durata procedurilor in atribuirea custodiei copilui sau la instantele romanesti, a hotarat Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO).

Nicolae Baniciou, catre medici: Niciodata statul roman nu a reusit sa va multumeasca asa cum ar fi trebuit

Peste 70 de medici au fost premiati, pentru prima data, de Ministerul Sanatatii, marti seara, la Gala excelentei in sanatate, ministrul Nicolae Banicioiu spunand ca niciodata statul roman nu a reusit sa multumeasca asa cum ar fi trebuit medicilor.

GDF Suez urmeaza sa primeasca 66 de milioane de euro despagubiri de la statul roman, dupa ce a castigat un proces cu ANRE

Statul roman are de platit despagubiri record catre francezii care detin compania GDF Suez Energy, cel mai mare furnizor local de gaze naturale, dupa ce firma a castigat un proces intentat ANRE. Suma.

Istoria, afacerile si conexiunile firmei controlate de seful RAAPPS, Gabriel Surdu, cu statul roman

Seful RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost retinut, miercuri, de DNA. Acesta este acuzat de fapte de coruptie si de cumparare de influenta, in dosarul in care este acuzat de interventii la seful CJ Buzau pentru.

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )