Libnet.ro
UNICEF

14:00

Statul roman plateste 350 de euro pentru fiecare transport al lui Omar Hayssam de la Margineni, la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Statul roman plateste 350 de euro pentru fiecare transport al lui Omar Hayssam de la Margineni, la Bucuresti

Aproximativ 350 de euro ar cheltui statul pe luna pentru a-l aduce pe Omar Hayssam de la Penitenciarul Margineni la Bucuresti de fiecare data cand trebuie sa se prezinte la termenele din cele cinci dosare pe care le are la instante si la audieri in cele doua in care este cercetat de DNA si DIICOT. continuă pe Adevărul

De ce renunta europarlamentarul PNL Ramona Manescu la un salariu de mii de euro pentru a fi sef la Transporturi

Europarlamentarul PNL Ramona Manescu este dispusa sa renunte la un salariu de mii de euro pentru unul mult mai mic, dupa ce a fost propusa la sefia Ministerului Turismului, a spus politicianul, duminica, la.

Romania va plati anul viitor peste un miliard de euro, ca rata la imprumutul facut de statul ...

Statul roman va trebui sa bage adanc mana in buzunar, in 2014, ca sa achite o rata de 1,172 de miliarde de euro catre FMI, Uniunea Europeana si BIRD, anunta Agerpres. Asa trebuie sa platim imprumutul pe care tara noastra l-a contractat in 2009. Suma pe care va trebui s-o rambursam anul viitor e mai mare ca in 2013. Numai pentru FMI va trebui sa platim, la anul, 1,002 miliarde de lei, catre UE - 150,1 miliarde de lei, iar catre BIRD - 20,5 miliarde de lei. Rambursarile sunt .

AS Monaco a platit 20 de milioane de euro pentru a rezilia contractul unui fotbalist

Internationalul francez Geoffrey Kondogbia a plecat de la FC Sevilla dupa ce si-a platit clauza de reziliere de 20 de milioane de euro si cel mai probabil va merge la AS Monaco, informeaza AFP. Potrivit.

Guvernul cumpara avion de 10 mil. euro pentru presedinte, premier si demnitari

Guvernul si-a propus sa achizitioneze, cu circa 10 milioane euro, o aeronava de 12 locuri pentru a fi folosita in deplasarile oficiale de catre presedintele Romaniei, prim-ministru, presedintii celor doua.

Santierul naval Tulcea va construi carena unei nave de 100 milioane euro pentru compania norvegiana VARD

Santierul Naval Tulcea a dat lovitura. Constructorul de nave VARD a obtinut un contract in valoare de 100 de milioane de euro. Compania din Tulcea si-a asumat responsabilitatea de a livra pana in iulie 2015 carose.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )