Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stau in carantina romanii care sosesc din Spania? Dar cei care pleaca in Spania? Raspunsul autoritatilor

Antena3 Antena3,
Stau in carantina romanii care sosesc din Spania? Dar cei care pleaca in Spania? Raspunsul autoritatilor

Ambasada Romaniei in Spania vine cu precizari pentru romanii care calatoresc indinspre Spania, privind masurile de autoizolare. continuă pe Antena3

Kelemen: Ungaria a acceptat ca cetatenii care vin din Romania sa nu mai stea in carantina si izolare

Ungaria a acceptat ca incepand de miercuri cetatenii care vin din Romania sa nu mai intre in izolare sau carantina pe o perioada de 14 zile, desi in tara noastra numarul cazurilor de COVID e mai mare de cinci la un milion de locuitori, a anuntat presedintele UDMR, Kelemen Hunor. Premierul Ludovic Orban a acuzat marti Ungaria de masuri discriminatorii in ceea ce priveste libertatea de circulatie pe teritoriul sau.

Concediul de vara in vremea pandemiei. Ce prefera romanii pentru vacanta din iunie

Imediat dupa ce masurile de carantina si izolare au fost ridicate, romanii au cumparat vacante in Halkidiki, Thassos, Paralia Katerini si Lefkada, unde prefera hoteluri de trei si patru stele. Sunt multe cereri pentru vile private, unde se reunesc in vacanta cel putin doua familii.

Ce obligatii au cetatenii care vin in Romania din statele care nu se regasesc pe lista cu tarile exceptate de la carantina, dar care le tranziteaza

Cetatenii care vin in Romania din statele care nu se regasesc pe lista cu tarile exceptate de la carantina, dar care tranziteaza aceste state au in continuare obligatia izolarii la domiciliu sau a carantinarii, la cerere, precizeaza Grupul pentru Comunicare Strategica, intr-un comunicat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )