Libnet.ro
UNICEF

15:46

Steaua ASA Tg. Mures, miercuri, ora 21.30, DigiSport 1, Look TV: un meci cat un campionat. Muresenii, fata in fata cu istoria

Adevărul Adevărul,
Steaua ASA Tg. Mures, miercuri, ora 21.30, DigiSport 1, Look TV: un meci cat un campionat. Muresenii, fata in fata cu istoria

000 de spectatori sunt asteptati miercuri seara pe Arena Nationala, pentru un meci intre Steaua si Targu Mures care poate decide directia titlului. continuă pe Adevărul

Steaua - ASA Targu Mures: Cine arbitreaza meciul sezonului. Muresenii, in pericol

Partida dintre Steaua si ASA Targu Mures, care va avea loc pe Arena Nationala, miercuri, de la ora 21. 30, in cadrul etapei a 29-a Ligii I, va fi arbitrata de George Gaman.

ASA Tg. Mures poate intra in istoria fotbalului. Doar sase nou- promovate au reusit sa castige titlul in primul an

Steaua - ASA Tg. Mures este derbyul campionatului si poate decide maine seara noua campioana a Romaniei, chiar daca mai sunt de jucat cateva etape.

S-a stabilit arbitrul derby-ului Steaua-ASA Tg.Mures

Comisia Centrala a Arbitrilor a decis arbitrul care va oficia la centrul miercuri seara, in meciul dintre Steaua si ASA Tg. Mures, practic derby-ul pentru titlul de campioana.

Steaua a pus in vanzare biletele pentru meciul cu ASA Tg.Mures

Conducerea clubului din Ghencea a anuntat, luni, scoaterea la vanzare a biletelor pentru partida cu ASA Tg. Mures din cadrul etapei a 29-a din Liga 1.

[P] Fondurile de investitii sunt o alternativa la randamentele scazute ale depozitelor bancare. Dragos Darabut, director general Vanguard Asset Management, discuta online, miercuri, de la ora 13.30

Fondurile de investitii au ajuns la active nete record de peste 23 miliarde de lei la finalul primului trimestru, cu peste 10% mai mari fata de anul precedent, potrivit datelor raportate de Asociatia Administratorilor de Fonduri AAF). Ratele dobanzii la depozitele bancare au fost depasite de cele mai multe dintre randamente obtinute de fondurile de investitii. Acestea au redevenit o optiune pentru romani. Cel mai cunoscut din Romania este Fondul Proprietatea creat de stat pentru despagubirea persoanelor ale caror bunuri au fost expropriate. Fondul este listat la Bursa de Valori Bucuresti, iar din 29 aprilie este mai accesibil strainilor prin listarea pe bursa londoneza. Devine mai profitabil Fondul Proprietatea dupa listarea de la Londra? Despre cum sa alegi fondul de investitii si care sunt pasii de urmat, puteti discuta online cu Dragos Darabut, director general Vanguard Asset Management. Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului.

Ciobotariu e convins ca ASA Targu-Mures poate castiga primul sau titlu din istorie

Antrenorul celor de la ASA Targu-Mures, Liviu Ciobotariu, crede ca partida pe care echipa sa o va disputa, miercuri, impotriva Stelei, nu va fi decisiva pentru aflarea viitoarei castigatoare a campionatului.

WTA Stuttgart, semifinale: Simona Halep vs Caroline Wozniacki (de la ora 14:30)

Pana la finala turneului WTA de la Stuttgart, Simona Halep mai are un singur meci de castigat, cel cu Caroline Wozniacki. Cap de serie numarul doi, Simona o conduce cu 2-1 in intalnirile directe pe daneza, dar meciurile cu Caro au fost mereu dificile. Partida va fi in direct pe Digisport 3 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 14:30.

Adevarul LIVE, miercuri ora 11.00/ Alina Gorghiu, copresedintele PNL, face bilantul celor trei ani de guvernare Ponta si explica strategia opozitiei

Deputatul Alina Gorghiu, copresedinte al Partidului National Liberal, vine miercuri la Adevarul LIVE pentru a vorbi despre bilantul facut de Victor Ponta la aniversarea a trei ani de guvernare. Liderul PNL va raspunde intrebarilor lui Dan Marinescu redactor sef Adevarul) si Liviu Iolu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )