Libnet.ro
UNICEF

01:05

Steaua Bucuresti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Steaua Bucuresti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei

Echipa Steaua Bucuresti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 1-0 0-0), formatia Universitatea Cluj, din Liga a II-a, in ultimul meci din 16-imile de finala ale competitiei. continuă pe Hotnews

Steaua Bucuresti, CALIFICATA in optimile de finala ale Cupei Romaniei

Echipa Steaua Bucuresti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 1-0 0-0), formatia Universitatea Cluj, din Liga a II-a.

CFR Cluj s-a CALIFICAT in optimile de finala ale Cupei Romaniei

Echipa CFR Cluj s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 1-0 dupa prelungiri, formatia CS Balotesti, din Liga a II-a.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Guangzhou

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Guangzhou, dupa ce a invins-o Timea Babos, locul 76 WTA. Romanca a reusit sa se impuna in.

Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Seul

Irina Begu, locul 29 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat in sferturile de finala ale turenului de la Seul, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-7 6), 6-2, pe sportiva Polona Hercog din Slovenia, locul 60 WTA, intr-un meci care a durat doua ore si 21 de minute.

Niculescu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Guangzhou

Monica Niculescu, locul 49 WTA si cap de serie numarul 6, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Guangzhou, dupa ce a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-2, pe suedeza Rebecca Peterson, locul 147 WTA, venita din calificari, dupa un meci de doua ore.

Irina Begu s-a calificat in sferturile turneului WTA din Seul

Irina-Camelia Begu, locul 29 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat in sferturile de finala ale turenului de la Seul, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-7 6), 6-2, pe sportiva Polona Hercog din Slovenia, locul 60 WTA, intr-un meci care a durat doua ore si 21 de minute, informeaza Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )