Libnet.ro
UNICEF

12:15

Steaua a stabilit preturile biletelor la meciul cu Manchester City

Online Sport Online Sport,
Steaua a stabilit preturile biletelor la meciul cu Manchester City

Clubul Steaua comercializeaza de marti biletele pentru partida tur cu Manchester City din barajul pentru accederea in grupele Ligii Campionilor. Meciul se joaca pe Arena Nationala in data de 16 august. continuă pe Online Sport

Reghecampf: Avem sansa noastra cu Manchester City

Laurentiu Reghecampf crede ca Steaua are o sansa cu Manchester City in barajul pentru califcarea in grupele Ligii Campionilor, desi admite ca intre cele doua echipe exista o diferenta uriasa.

S-a stabilit ziua meciului Steaua-Manchester City

UEFA a anuntat ziua si ora de disputare a meciului tur dintre Steaua si Manchester City din playoff-ul Ligii Campionilor.

Meciul tur dintre Steaua si Manchester City, din turul play-off-ului UEFA Champions League, reteta succesului financiar pentru gruparea ros-albastra

Steaua Bucuresti este in grafic pentru calificarea in grupele UEFA Champions League, asta dupa ce ros-albastrii si-au asigurat deja un loc in grupele Europa League, dupa succesul contra celor de la Sparta Praga. Britanicii de la Manchester City reperezinta un adversar extrem de puternic in acest moment pentru accesul in grupele celei mai titrate competitii inter-cluburi.

Gigi Becali despre meciul cu Manchester City: Ne batem cu ei si poate reusim surpriza

Steaua a cazut cu cel mai greu adversar posibil la tragerea la sorti pentru playoff-ul Ligii Campionilor, iar Gigi Becali comenteaza cu optimism sansele echipei sale.

Preturi soc la bilete la Steaua-Manchester City

FC Steaua Bucuresti anunta ca biletele pentru partida cu Manchester City FC, contand pentru play-off-ul UEFA Champions League, de pe 16 august, vor puse in vanzare online incepand de marti, 9 august, ora.

Steaua joaca cu Manchester City in play-off-ul Ligii Campionilor. Reghecampf: Va fi foarte greu pentru noi

Echipa Steaua Bucuresti va intalni formatia engleza Manchester City, in play-off-ul Ligii Campionilor. Prima partida va avea loc la Bucuresti, in 16 sau 17 august. Returul este programata la Manchester, in 23 sau 24 august.

Surpriza. Ce preturi au biletele la Manchester City-Steaua

Dupa ce Gigi Becali a anuntat ca din reteta financiara a meciului cu Manchester City de pe Arena Nationala il va cumpara de la Viitorul pe Florin Tanase, englezii au oferit deja lista preturilor.

Steaua va juca in play-off-ul Ligii Campionilor cu Manchester City

Echipa de fotbal Steaua va intalni unul dintre cei mai dificili adversari posibili in play-off-ul UEFA Champions League. Manchester City are cel mai bun coeficient dintre echipele aflate in grupa non-campioanelor: 99. 256, potrivit Digi24.

Reactia fabuloasa a hotelierilor din Bucuresti dupa ce Steaua a picat cu Manchester City in Liga Campionilor

Daca suporterii Stelei nu sunt prea incantati ca echipa lor va juca cu Manchester City in play-off-ul Ligii Campionilor, hotelierii si proprietarii de pub-uri din Bucuresti exulta. Echipele.

Prima reactie din tabara lui Manchester City dupa tragerea la sorti

Manchester City va intalni pe Steaua in barajul pentru grupele Ligii Campionilor si, pofida unei diferente evidente de valoare, oficialii clubului englez respecta adversarul si au un discurs echilibrat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )