Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stefan avea doar 17 ani si a murit din cauza unei raceli. Le-a spus parintilor ca nu se simte bine, iar de dimineata l-au gasit mort. E cumplit ce s-a descoperit la necropsie

Antena3 Antena3,
Stefan avea doar 17 ani si a murit din cauza unei raceli. Le-a spus parintilor ca nu se simte bine, iar de dimineata l-au gasit mort. E cumplit ce s-a descoperit la necropsie

Stefan, fiul unui director din cadrul Spitalului Municipal Oradea, a murit la doar 17 din cauza unei aparent banale raceli. Baiatul a fost preluat in stop cardio-respirator de medicii de la urgente si au incercat. continuă pe Antena3

Medicii sunt in alerta. inca o persoana a murit din cauza gripei

Inca o persoana a murit din cauza gripei, fiind vorba despre un barbat de 66 de ani, din judetul Satu Mare. Numarul deceselor inregistrate de la inceputul acestei ierni din cauza virusului gripal a ajuns la 102,.

inca un roman A MURIT din cauza GRIPEI. Bilantul este alarmant

Inca un roman a murit a murit din cauza gripei. Bilantul deceselor a ajuns la 101. Specialistii spun ca nu este vorba despre o epidemie, ci despre o circulatie mai intensa a virusului gripal, a declarat .

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 100

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 100, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Ultima persoana decedata din cauza gripei.

Un cunoscut boxer a murit, din cauza loviturilor primite intr-un meci

Boxerul canadian David Whittom a incetat din viata vineri, la aproape zece luni dupa ultimul sau meci, la finalul caruia a intrat in coma, a anuntat partenera sa pe retelele de socializare, informeaza pr.

Un copil de 11 luni din Prahova, nevaccinat, a murit din cauza rujeolei. Numarul deceselor a ajuns la 41

Un copil de 11 luni, din Prahova, nevaccinat, a murit din cauza rujeolei. Numarul deceselor provocate de rujeola urca, astfel, la 41. Numarul total de cazuri de rujeola confirmate pana in acest moment este de 11.

Barbat de 52 ani arestat pentru sex cu o minora, inca de cand ea avea doar 10 ani

Un barbat in varsta de 52 ani a fost arestat pentru violarea unei minore, in decursul a 2 ani. Copila avea doar 10 ani cand a inceput relatia nepermisa.

Un copil de 11 luni a murit din cauza rujeolei. Numarul deceselor a ajuns la 41

Institutul National de Sanatate Publica a confirmat inca un deces cauzat de rujeola, fiind vorba des.

inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul deceselor a ajuns la 101. Ministrul Sanatatii: Vorbim de o circulatie mai intensa a virusului gripal

Inca o persoana a murit din cauza gripei, fiind vorba despre un barbat de 78 de ani. Numarul deceselor inregistrate de la inceputul acestei ierni din cauza virusului gripal a ajuns la 101, conform datelor transmise joi de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Tragedie in Oradea. Un tanar de 17 ani a murit subit

Un tanar de 17 ani, fiul directorului de ingrijiri de la Spitalul Municipal din Oradea, a murit subit la 17 ani, joi seara, dupa ce i s-a facut rau. Adolescentul, elev la Colegiul National Iosif Vulcan, a.

INSP: Numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 102

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 102, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, relateaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )