Libnet.ro
UNICEF

07:00

Stefan Banica Jr. a facut anuntul care i-a luat prin surprindere pe fani: Nu vreau sa fac prostitutie! (FOTO)

B1 B1,
Stefan Banica Jr. a facut anuntul care i-a luat prin surprindere pe fani: Nu vreau sa fac prostitutie! (FOTO)

Stefan Banica Jr. si colegii din seria de filme Liceeni au ramas buni prieteni, artistul publicand o fotografie in care apare alaturi de doi dintre cei alaturi de care a jucat in celebrele filme. Dupa. continuă pe B1

Nu mai e nimic de facut: Cel mai greu moment din relatia Laviniei Parva cu Stefan Banica Jr...

Lavinia Parva a recunoscut ca si in relatia ei cu Stefan Banica Jr. exista situatii tensionate, la un moment dat, la fel ca in a oricarui alt cuplu. insa, Lavinia a explicat ca ea si sotul sau trec.

Stefan Banica Jr, OBLIGAT sa achite 80.000 de euro: Cum a ajuns in aceasta situatie...

Stefan Banica Jr a fost surprins la volanul unui BMW M4 cabriolet care valoreaza 80 de mii de euro. De asemenea, acelasi model demasina conduce si fosta sa sotie, Andreea Marin. insa putini stiu.

Nu vreau sa fac prostitutie! S-a aflat secretul ascuns al celebrului Stefan Banica Jr...

Stefan Banica jr a ramas prieten cu colegii din seria de filme Liceeni, si ca dovada artistul a publicat recent o fotografie in care apare alaturi de Radu si Serban, cucare a jucat in.

E OFICIAL! Casa Nationala de Pensii a facut ANUNTUL: Schimbari MAJORE la plata pensiilor incepand din IULIE

Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat schimbarea calendarului de plata a pensiilor. Aceasta schimbare se aplica pensiilor care sunt platite prin intermediul caselor teritoriale de pensii. Astfel, Casa.

Varsta de pensionare s-a schimbat, Curtea Constitutionala tocmai a facut ANUNTUL SOC: Cand iesi acum la pensie la termen sau anticipat!

Varsta de pensionare s-a schimbat, Curtea Constitutionala tocmai a facut ANUNTUL SOC: Cand iesi acum la pensie la termen sau anticipat! Femeile vor putea continua sa munceasca pana la varsta de 65 de.

FUEGO trece prin CLIPE GRELE! Medicii au facut anuntul trist: Poate face INFARCT oricand! Fanii se roaga NEiNCETAT

Paul Surugiu, pe numele sau de scena Fuego,a marturisit recent ca tatal sau a murit in urma unui infarct. Din nefericire, artistul a recunoscut ca sufera de aceleasi probleme de sanatate cu care s-a.

Adela Popescu e din nou insarcinata. Modalitatea inedita prin care a facut anuntul si a dezvaluit sexul bebelusului FOTO

Adela Popescu 31 de ani) a marturisit ca va deveni mama pentru a doua oara. Anuntul a fost facut in cadrul emisiunii Vorbeste lumea, de la Pro TV, cand vedeta a intrat in legatura telefonica cu mama ei. Pentru a da vestea cea mare familiei, Adela Popescu si sotul ei, Radu Valcan, au pregatit un moment special.

O noua TRAGEDIE zguduie muzica romaneasca! Fanii lui HORIA MOCULESCU sunt devastati! Fiica acestuia a facut anuntul trist...

Fiica lui Horia Moculescu, Nidia Moculescu, trece prin momente cumplite. Aceasta si-a pierdut cainele, iar aceasta veste a intristat-o foarte mult. Cainele acesteia, Max, a murit, iar Nidia a decis sa ii.

Planurile lui Cristi Borcea, DEZVALUITE: Cristi se insoara cand o sa vina acasa. Cine a facut anuntul

Rudele apropiate ale lui Cristi Borcea vorbesc, deja, despre planuri concrete pe care afaceristul le are cu iubita lui, Valentina Pelinel, atunci cand omul de afaceri va fi eliberat: o nunta ca in povesti. Tatal.

Ce drama! Medicii au facut anuntul SOC: Da, din pacate, este vorba de Gabriela Cristea si Madalin Ionescu...

Atunci cand lucrau la Kanal D, Gabriela Cristea si Madalin Ionescu s-au imbolnavit. Astfel, din cauza stresului si a programului pe care l-au avut, Gabriela Cristea a povestit ca a inceput sa aiba probleme cu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )