Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce drama! Medicii au facut anuntul SOC: Da, din pacate, este vorba de Gabriela Cristea si Madalin Ionescu...

B1 B1,
Ce drama! Medicii au facut anuntul SOC: Da, din pacate, este vorba de Gabriela Cristea si Madalin Ionescu...

Atunci cand lucrau la Kanal D, Gabriela Cristea si Madalin Ionescu s-au imbolnavit. Astfel, din cauza stresului si a programului pe care l-au avut, Gabriela Cristea a povestit ca a inceput sa aiba probleme cu. continuă pe B1

Varsta de pensionare s-a schimbat, Curtea Constitutionala tocmai a facut ANUNTUL SOC: Cand iesi acum la pensie la termen sau anticipat!

Varsta de pensionare s-a schimbat, Curtea Constitutionala tocmai a facut ANUNTUL SOC: Cand iesi acum la pensie la termen sau anticipat! Femeile vor putea continua sa munceasca pana la varsta de 65 de.

Lumea muzicii populare este in STARE DE SOC: Din pacate este vorba de indragita Maria Ciobanu...

Interpreta de muzica populara Maria Ciobanu trece prin clipe grele dupa ce starea de sanatate a sotului sau s-a agravat. Astfel, Mircea Cimpeanu are nevoie de ingrijire permanenta, semn ca cei doi nu se vor.

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de Smiley...

Smiley organizeaza in fiecare an un concert-eveniment la Arenele Romane din Capitala. Pregatirile pentru eveniment dureaza cateva luni bune dar, cu toate acestea, artistul nu castiga niciun ban de pe urma.

Antonia a facut anuntul SOC: Totul se amana, Alex Velea e total debusolat...

Antonia amana botezul fiilor sai, desi Alex Velea a dovedit, in instanta, ca el este tatal celor doi baieti ai artistei. Motivul pentru care cantareata a ales sa amane botezul este faptul ca , si acu.

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita Mirabela Dauer...

Mirabela Dauer se confrunta cu probleme financiare dupa operatia pe care a suferit-o la rinichi, in ajutor ei sarind prietenul ei de-o viata, Alexandru Arsinel. Cantareata a anuntat, recent, ca, in ciuda.

O veste soc bulverseaza lumea mondena! Medicii au confirmat: Din pacate este vorba de Catalin Botezatu...

Catalin Botezatu are un program extrem de incarcat, in ciuda problemelor grave de sanatate. Pana la varsta de 51 de ani, designerul a suferit trei preinfarcturi si are montate la inima cinci stenturi si.

FUEGO trece prin CLIPE GRELE! Medicii au facut anuntul trist: Poate face INFARCT oricand! Fanii se roaga NEiNCETAT

Paul Surugiu, pe numele sau de scena Fuego,a marturisit recent ca tatal sau a murit in urma unui infarct. Din nefericire, artistul a recunoscut ca sufera de aceleasi probleme de sanatate cu care s-a.

Din pacate, o veste trista: Fuego sufera de aceeasi BOALA care L-A UCIS pe tatal sau. Marturii sfasietoare ale artistului...

Fuego a marturisit, intr-un interviu, ca sufera de aceleasi probleme de sanatate cu care s-a confruntat si tatal sau, adica are probleme cu inima. Din pacate il mostenesc pe tata, din acest punct de.

Din pacate, medicii au facut anuntul trist: Este vorba de indragita interpreta Elena Merisoreanu...

Cantareata de muzica populara Elena Merisoreanu se cobfrunta cu probleme de sanatate. in varsta de 69 de ani, indragita artista a ajuns la spital pentru a face un set de analiza la glanda.

Da, e ADEVARAT, din pacate Andreea Esca a facut anuntul: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?

Andreea Esca a dezvaluit ca nu va renunta prea curand la meseria de prezentatoare, desi este implicata in mai multe proiecte. De asemenea, prezentatoarea a precizat ca prietenii au acuzat-o ca nu stie ce.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2205 seconds )