Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stefan Caramitru: Sotia lui Valentin Dragnea ne-a persiflat. Noi am reprosat asocierea cu PSD

Hotnews Hotnews,
 Stefan Caramitru: Sotia lui Valentin Dragnea ne-a persiflat. Noi am reprosat asocierea cu PSD

Stefan Caramitru transmite, intr-un comunicat de presa remis luni seara Mediafax, ca in urma cu 10 zile a avut loc un incident verbal minor pe strada cu Valentin Dragnea, precizand ca sotia acestuia i-a persiflat, iar el le-a reprosat asocierea cu PSD si agresivitatea fata de cetateni. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a confirmat ca fiul sau a fost agresat de mai multe ori, dar nu stie daca agresiunea a fost verbala sau fizica. continuă pe Hotnews

Versiunea saracului Stefan Caramitru despre incidentul cu fiul si nora lui Dragnea

Stefan Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, a transmis, luni seara, printr-un comunicat de presa, ca in urma cu zece zile a avut un incident verbal minor cu Valentin Dragnea, pe strada pe care locuiesc amandoi, el spunand ca sotia acestuia i-a persiflat, iar el le-a reprosat asocierea cu PSD si agresivitatea generala fata de cetateni.

Reactia fiului lui Ion Caramitru, dupa ce presa a scris ca l-a agresat pe Valentin Dragnea

Stefan Caramitru, fiul marelui actor Ion Caramitru, despre care presa a scris ca l-a agresat pe Valentin Dragnea, a transmis un comunicat de presa si a explicat ca, desi este vecin cu Familia Dragnea, nu ii.

Stefan Caramitru confirma incidentul verbal cu fiul lui Liviu Dragnea: Mi-a fost greu sa nu reactionez

Stefan Caramitru a confirmat faptul ca a existat un incident verbal intre el si fiul lui Liviu Dragnea. intr-un punct de vedere pentru Stiripesurse. ro, fiul lui Ion Caramitru a precizat ca totul ar fi pornit de la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )