Libnet.ro
UNICEF

23:45

Stefan Gligor: Igor Dodon si Ion Chicu, responsabili daca focarul de coronavirus din Hancesti va evolua

Adevărul Adevărul,
Stefan Gligor: Igor Dodon si Ion Chicu, responsabili daca focarul de coronavirus din Hancesti va evolua

Starea de urgenta in Republica Moldova trebuia decretata inaintea alegerilor parlamentare din circumscriptia din Hancesti care au avut loc la data de 15 martie curent. in stat, doar doua persoane au imputernicirea de a cere Parlamentului votarea introducerii starii de urgenta, acestia sunt presedintele Igor Dodon si prim-ministrul Ion Chicu. continuă pe Adevărul

Igor Dodon: Numarul celor infectati cu COVID-19 va creste. Suntem pregatiti sa facem fata unui numar de pana la 2 mii de cazuri

Presedintele Igor Dodon considera ca numarul cazurilor de infectie cu COVID-19 in Republica Moldova va creste inevitabil. Seful statului sustine ca OMS estimeaza ca in Moldova se vor inregistra pana la 500 de cazuri de contaminare. Totusi, potrivit presedintelui, Moldova este pregatita sa faca fata situatiei daca numarul celor infectati va creste pana la 2. 000 de persoane, care vor fi internate in spitale in aceeasi perioada de timp.

Igor Dodon avertizeaza comerciantii care majoreaza preturile la produsele alimentare: Vom fi nevoiti sa plafonam preturile

Presedintele Igor Dodon a declarat ca preturile la unele produse alimentare de stricta necesitatear putea fi plafonate, daca acestea vor creste nejustificat in perioada pandemiei COVID-19.

Cetatenii vor trebui sa achite serviciile comunale online sau sa nu le achite deloc. Ion Chicu: Stati acasa. Nu va fi nicio penalitate

Premierul Ion Chicu a indemnat cetatenii Republicii Moldova sa achite serviciile comunale prin intermediul Internetului, pentru a evita contactul fizic si imbulzeala care s-ar putea forma la banci si la oficiile postale. in caz ca persoanele nu dispun de un cont bancar sau nu stiu cum sa foloseasca platforma online, acestea sunt indemnate sa stea acasa, decat sa formeze cozi la punctele postale.

in urmatoarele saptamani, numarul celor infectati cu COVID-19 va ajunge la cateva sute. Anuntul lui Igor Dodon

In Republica Moldova, numarul celor infectati cu COVID-19 a ajuns la 66. Presedintele Igor Dodon a anuntat vineri, 20 martie, dupa ce au fost confirmate alte 17 cazuri noi de contaminare cu coronavirus, ca in urmatoarele saptamani cazurile de infectie vor creste cu cateva sute.

Raspundere penala pentru jurnalistii care vor publica stiri false despre COVID-19. Avertismentul lui Igor Dodon

Ca urmare a aparitiei in ultima vreme a mai multor stiri false despre COVID-19, Igor Dodon a anuntat ca legislatia ar putea fi inasprita in aceasta perioada, pentru a combate fenomenul fake news. Astfel, jurnalistii care vor publica stiri false ar putea fi trasi la raspundere penala.

Igor Dodon, favorit in cursa prezidentiala

Circa 22% din respondentii unui sondaj ar vota la alegerile prezidentiale din aceasta toamna pentru Igor Dodon, iar 10,3% si-ar da votul pentru Maia Sandu. 5,2% din intervievati au numit alti candidati, care au acumulat 1% si mai putin. Totodata, 14,5% au spus ca nu ar vota pe nimeni, iar aproape jumatate nu stiu sau nu raspund.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )