Libnet.ro
UNICEF

12:30

Raspundere penala pentru jurnalistii care vor publica stiri false despre COVID-19. Avertismentul lui Igor Dodon

Adevărul Adevărul,
Raspundere penala pentru jurnalistii care vor publica stiri false despre COVID-19. Avertismentul lui Igor Dodon

Ca urmare a aparitiei in ultima vreme a mai multor stiri false despre COVID-19, Igor Dodon a anuntat ca legislatia ar putea fi inasprita in aceasta perioada, pentru a combate fenomenul fake news. Astfel, jurnalistii care vor publica stiri false ar putea fi trasi la raspundere penala. continuă pe Adevărul

300 milioane Euro, fonduri UE totale pentru lucratorii care vor intra in somaj tehnic. Ministri: Vrem sa mergem mai departe si cu fondurile pentru startup-uri

Statul va utiliza fonduri europene totale de 300 de milioane de euro pentru finantarea masurilor de sprijin pentru lucratorii care vor fi trimisi in somaj tehnic de diverse companii ca urmare a scaderii activitatii economice din Romania, in contextul pandemiei de coronavirus COVID-19. Informatia vine de la ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, care a mai spus ca va merge mai departe si cu liniile de finantare pentru startup-uri create de studenti si romani care se repatriaza din diaspora. Si ministrul Dezvoltrii Regionale, Ion Stefan, a afirmat ca va merge mai departe cu lansarea liniei de finantare POR 2. 2-IMM prin care se acorda fonduri nerambursabile de maximum 1 milion de euro unor firme.

Aglomeratie la vama. Care sunt timpii de asteptare pentru cei care vor sa intre in Romania

Potrivit aplicatiei online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Politiei de Frontiera, romanii care se intorc in tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II, trebuie sa astepte cel putin 120 de minute pentru a putea trece, din cauza verificarilor sistematice care au loc. Aglomeratie la vama. Care sunt timpii .

COVID-19 |Blue Air suspenda zborurile si lanseaza un program nou pentru romanii care vor sa se intoarca in tara

Blue Air suspenda zborurile regulate incepand cu data de 21 martie si pana la incheierea perioadei in care starea de urgenta este activa, ca urmare a decretului emis de Presedintele Romaniei. in plus, Blue Air introduce programul Te aducem acasa, in.

CORONAVIRUS: Un broker a lansat o solutie online pentru companiile care vor isi protejeze afacerea

Otto Broker lanseaza un calculator online pentru simularea in timp real a costurilor pentru asigurarea riscului companiilor survenit in cadrul tranzactiilor comerciale, respectiv riscul de neincasare a facturilor de la clienti. Calculatorul ia in.

Metrorex anunta reducerea cu 15 20% a numarului de trenuri care vor circula pe toate magistralele: E pentru limitarea raspandirii infectiei cu coronavirus

Metrorex anunta reducerea cu 15 20% a numarului de trenuri de metro care vor circula pe toate magistralele, precizandd ca aceasta masura a fost luata pentru limitarea raspandirii infectiei cu.

Ministrul Economiei: Credite garantate de stat pentru firmele care vor sa produca materiale sanitare

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat miercuri ca statul va pune la dispozitie credite garantate pentru firmele care isi schimba liniile de productie pentru a produce materiale sanitare.

Banca Romaneasca amana plata ratelor. Pentru cate luni vor beneficia clientii de aceasta facilitate

In contextul eforturilor depuse de intreaga comunitate din Romania si de catre autoritati pentru prevenirea coronavirusului, Banca Romaneasca a anuntat ca amana plata ratelor datorate acestei institutii finnaciare de catre persoanele fizice. Banca Romaneasca amana plata ratelor Asadar, pentru credite ipotecare, consum cu ipoteca sau nevoi personale, in baza solicitarilor clientilor realizate prin call center .

Lege neobisnuita in Bulgaria - inchisoare pentru cei care provoaca panica si pedepse pentru medici -proiect

Timp de cinci ani poate sta in inchisoare oricine disemineaza informatii false despre coronavirus, sanctiuni severe se vor aplica si pentru medicii care nu ajuta in cazuri de epidemie, va exista posibilitatea ca angajatorii sa acorde concedii platite si neplatite angajatilor si fara consimtamantul celor din urma, potrivit proiectului de lege al partidului de guvernamant de la Sofia, informeaza Sega.

Noile masuri anuntate de autoritati au produs probleme pentru romanii care au vrut sa intre in tara

Noile masuri anuntate de autoritati au produs probleme pentru romanii care au vrut sa intre in tara. Dupa ore in sir de asteptare la vama, o parte dintre ei au fost trimisi spre casa cu autocarele cu care au venit. inainte insa, au semnat formulare prin care s-au angajat ca odata ajunsi in localitatea de domiciliu vor intra in izolare. Pentru ca ei provin din zona galbena a Europei, nu vor fi escortati de politie si nici nu e nevoie sa fie bagati in carantina. Abia dupa orele pranzului, haosul de intrarea in vama a inceput sa se diminueze.

Trei senatori liberali propun marirea pedepselor pentru cei care nu respecta izolarea la domiciliu sau carantina

Senatorii liberali Alina Gorghiu, Daniel Fenechiu si Laura Scantei au preluat propunerea legislative formulate de asociatia procurorilor AMASP de inasprire a pedepselor pentru persoanele care nu respecta izolarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )