Libnet.ro
UNICEF

10:30

Stefan Gligor: Responsabilitatea pentru alegerile anticipate o poarta presedintele Igor Dodon

Adevărul Adevărul,
Stefan Gligor: Responsabilitatea pentru alegerile anticipate o poarta presedintele Igor Dodon

Responsabilitatea pentru alegerile anticipate o poarta presedintele Igor Dodon. Au existat toate premisele pentru a se atinge o intelegere intre Partidul Socialistilor si blocul ACUM. Cele doua formatiuni constituante ale blocului, PAS si PPDA, au emis o decizie prin care anuntau ca sunt gata sa voteze un presedinte al Parlamentului din partea PSRM si astfel socialistii nu au avut spatiu de manevra. continuă pe Adevărul

PD pregaste proteste fata de o eventuala intelegere intre PSRM si ACUM? Stefan Gligor: Angajatii mai multor institutii au fost obligati sa se adune la sediul PAS

Expertul in politici publice Stefan Gligor a anuntat ca angajatii mai multor institutii au fost obligati sa se adune in grupuri si sa mearga la sediul PAS, la comanda PDM, ca sa protesteze fata de votul comun PSRM-ACUM. Potrivit lui, indicatia respectiva a fost data in forma de ordin, iar adunarea grupurilor este stabilita pentru 15. 30, cu deplasarea ulterioara spre sediul PAS.

Igor Dodon: Cea mai veritabila solutie sunt alegerile anticipate

PSRM nu a luat o decizie privind o coalitie cu Blocul ACUM sau PDM, in urma sedintei Consiliului Republican al PSRM, desfasurat vineri, 7 iunie. Potrivit lui Igor Dodon, socialistii din start nu au luat in considerare varianta de coalizare cu democratii, iar Blocul ACUM nu este gata sa cedeze in anumite privinte. in acest context cea mai veritabila solutie, potrivit presedintelui, sunt alegerile anticipate, transmite IPN.

Andrei Nastase: Cea mai mare probabilitate sunt alegerile anticipate

Presedintele Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, copresedintele blocului ACUM, considera ca cea mai mare probabilitate sunt alegerile parlamentare anticipate. in opinia lui, acest lucru si-l doreste liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc. Declaratia a fost facuta la emisiunea Politica Nataliei Morari de la TV8, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )