Libnet.ro
UNICEF

00:07

Stefan Radu, din nou pe lista de achizitii a lui Napoli

România Liberă România Liberă,
Stefan Radu, din nou pe lista de achizitii a lui Napoli

Stefan Radu, fundasul clubului Lazio Roma, este dorit de tot mai multe cluburi mari, iar Napoli este cea mai probabila destinatie a romanului, in perioada de mercato din aceasta iarna. Radu a fost cerut in lotul lui Napoli in repetate randuri. continuă pe România Liberă

Tortionarul Alexandru Visinescu, din nou in fata instantei

Tortionarul Alexandru Visinescu vine din nou in fata instantei. Magistratii vor audia de aceasta data mai multi martori printre care surorile Coposu si jurnalisti care au scris despre comportamentul lui.

Filmul Interstellar conduce din nou box office-ul romanesc

Filmul Interstellar continua sa fie pe locul intai in box office-ul din Romania, fiind vizionat pana in prezent de 143. 866 de spectatori si generand incasari de aproximativ 2. 000 de lei.

Gripa aviara pune din nou pronleme. Reactia OMS

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a lansat, marti, la Geneva, un apel la atentie sporita dupa depistarea unor cazuri de gripa aviara in ferme de pasari din Europa, dar a asigurat ca nu exista .

A patit-o din nou! Jennifer Lawrence, gafa vestimentara la premiera

Ca de obicei, a fost laudata pentru felul in care a aparut pe covorul rosu din Los Angeles, dar Jennifer Lawrence are de ce sa se rusineze: a comis o gafa vestimentara.

Japonia, din nou in recesiune

Japonia, a treia mare economie mondiala, a reintrat in recesiune in trimestrul al treilea din 2014, evolutie ce a surprins pietele in mod neplacut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )