Libnet.ro
UNICEF

15:00

Stela Popescu, mesaj dupa protestele din Romania

Antena3 Antena3,
Stela Popescu, mesaj dupa protestele din Romania

Cunoscuta actrita a salutat protestele recente din Romania si spera ca ele vor duce la o mobilizare mai mare la vot. Eu salut manifestatiile din Piata Victoriei in masura in care ele. continuă pe Antena3

Dupa vizita din Romania, printul Charles a vizitat Amatrice, orasul italian distrus de cutremur

Dupa incheirea vizitei in Romania, printul Charles a vizitat duminica orasul italian Amatrice, distrus de cutremurul din august 2016, potrivit News. ro.Mostenitorul Coroanei britanice a ajuns.

Stela Popescu, despre fenomenul REZIST: Este foarte important. Eu salut manifestatiile in masura in care dau curaj oamenilor sa-sispuna parerea

Indragita actrita Stela Popescu a vorbit, in cadrul unui interviu, despre faptul ca pasiunea sa pentru actorie nu a trecut odata cu varsta. Cu toate ca are deja 80 de ani, Stela Popescu are.

Ministrul de Interne si seful Politiei din Paraguay, demisi dupa protestele violente, soldate cu un mort

Presedintele Paraguay-ului, Horacio Cartes, i-a demis pe ministrul de Interne si pe seful Politiei, dupa protestele violente de vineri fata de un amendament constitutional care i-ar permite sefului statului sa candideze pentru un nou mandat, relateaza BBC News.

SUA si Marea Britanie vor moderniza poligoanele militare din Romania. Se vor instala tinte mobile care vor simula tancurile

Trupele americane si britanice vor executa lucrari de modernizare a unor poligoane militare din Romania si din Bulgaria, anunta, marti, comandamentul Fortelor Terestre ale SUA din Europa US Army Europe).

Consumul de broadband din Romania, generat cu precadere de internetul fix

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a transmis ca consumul de broadband din Romania a fost generat cu precadere de internetul fix, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Angajatii din Romania au castigat anul trecut peste 57 miliarde euro, nivel record istoric

Angajatii din Romania au obtinut, in 2016, castiguri salariale totale de 57,35 miliarde euro, nivel-record istoric ca valoare absoluta, dar partea din valoarea adaugata in economie care le revine salariatilor ramane mult sub nivelul din 2008 si este.

Eroul zilei: Medic roman declarat angajatul lunii la Londra. Am plecat din Romania pentru copii

Un medic roman a reusit sa uimeasca lumea medicala din Londra. Plecata din Romania in urma cu 10 ani, Roxana Hotoboc a primit distinctia de cel mai bun angajat al lunii februarie al celui mai ma.

Sute de militari din Romania si Turcia, cu cinci nave de razboi, se antreneaza in Marea Neagra

Sute de militari din Romania si din Turcia incep, luni, un antrenament comun in Marea Neagra, a anuntat Statul Major al Fortelor Navale ale Romaniei.

Partidele nationaliste din Romania PRU, PRM si PND vor constitui o alianta politica, intitulata BINE

Partidele nationaliste din Romania vor constitui o alianta politica, numita Blocul Identitatii Nationale in Europa BINE), protocolul de constituire fiind semnat duminica, iar cererea de inregistrare la Tribunal urmand a fi transmisa saptamana viitoare .

Partidele nationaliste din Romania, PRU, PRM si PND, vor constitui o alianta politica, intitulata BINE

Partidele nationaliste din Romania vor constitui o alianta politica, numita Blocul Identitatii Nationale in Europa BINE), protocolul de constituire fiind semnat duminica, iar cererea de inregistrare la Tribunal urmand a fi transmisa saptamana viitoare .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )