Libnet.ro
UNICEF

14:45

Stela Popescu a murit. Dorel Visan, dezvaluiri despre regretata actrita

Antena3 Antena3,
Stela Popescu a murit. Dorel Visan, dezvaluiri despre regretata actrita

Stela Popescu a murit imi vine greu sa vorbesc despre Stela, care a fost o artista unica, unica. A semanat numai cu ea, o artista frumoasa, prezentabila, inteligenta, cu multa inspiratie, cu. continuă pe Antena3

Lectii de viata de la Stela Popescu. Actrita a vorbit recent despre momentele grele prin care a trecut de-a lungul vietii sale: imi reprosez ca...

Stela Popescu a murit. Una din cele mai indragite actrite ale Romaniei ne-a vorbit despre momentele grele prin care a trecut de-a lungul vietii sale. Actrita Stela Popescu, in.

Stela Popescu a murit. Reactiile breslei: Niciodata nu am vazut-o trista, deceptionata. Pentru mine nu a murit

Colegii de pe scena teatrului si vedete care au avut ocazia sa o cunoasca pe Stela Popescu si-au exprimat profunda tristete si regretul in fata pierderii actritei. Printre acestia se numara Florin Piersic, Mircea Diaconu, Margareta Paslaru, Andreea Esca si Mihaela Radulescu.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale. Politia Capitalei: inca nu am deschis dosar de moarte suspecta

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Stela Popescu a murit. Ce spunea marea actrita despre marile sale iubiri

Stela Popescu a murit. Marea actrita vorbea in primavara acestui an despre povestile de dragoste care i-au marcat viata. Stela Popescu a murit. E greu sa te indragostesti de barbatii cu.

Actrita Stela Popescu a murit

ACTUALIZARE 17:46 Actorul Dorel Visan: Nu poti sa ti-o amintesti pe Stela Popescu decat ca o artista unica Actorul Dorel Visan i-a adus un omagiu Stelei Popescu, despre care spune ca a fost o artista unica, uriasa, croita pentru teatrul de estrada. *ACTUALIZARE 17:13 Mircea Diaconu, despre Stela Popescu: A fost ca o flacara tot timpul *ACTUALIZARE 17:09 Margareta Paslaru, despre Stela Popescu: Cred ca mari personalitati ca ea nu dispar *ACTUALIZARE 17:05 Gigel Stirbu, presedintele Comisiei pentru Cultura: Am primit astazi, cu profunda tristete, vestea decesului marii doamne a teatrului romanesc ----- Actrita Stela Popescu, in varsta de 81 de ani, a fost gasita astazi moarta in locuinta ei, dupa ce vecinii au sunat la Urgente pentru ca actrita nu raspundea la usa, potrivit posturilor de televiziune.

Imagini unice cu regretata Stela Popescu

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu va fi depus, vineri, la Teatrul Constantin Tanase, iar artista va inmormantata la cimitirul Cernica, a declarat Alexandru.

Stela Popescu a murit. Ce spunea Stela Popescu despre medicamentele pe care le lua

Stela Popescu a murit. Stela Popescu a murit joi, la ora 15:40, conform SMURD. Actrita avea 81 de ani. Ramane sa se stabilesca care au fost cauzele decesului. Stela Popescu este una dintre cele mai.

Stela Popescu a murit. Ce spunea Stela Popescu despre moarte

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 80 de ani. Artista a fost gasita moarta in curtea casei din Bucuresti, dupa ce ar fi cazut pe strada. Stela Popescu.

Stela Popescu a murit. Adevarul despre relatia dintre marea actrita si Alexandru Arsinel

Stela Popescu a murit. Cupletul Stela-Arsinel ramane un izvor nesecat de glume si anecdote memorabile. Stela Popescu a murit. De-a lungul colaborarii lor au aparut tot felul de speculatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )