Libnet.ro
UNICEF

05:45

Stela Popescu a murit. Ce spunea vedeta despre partenerul sau de scena de o viata, Alexandru Arsinel

Antena3 Antena3,
Stela Popescu a murit. Ce spunea vedeta despre partenerul sau de scena de o viata, Alexandru Arsinel

Cel mai des, a urcat pe scena alaturi de Alexandru Arsinel. Este mult mai interesant sa joci in cuplu. Cel care poate face foarte bine spectacol singur este Florin Piersic, care are o disponibilitate. continuă pe Antena3

Ultima inregistrare cu Stela Popescu. Ce spunea actrita cu doar cateva zile in urma - VIDEO

Ultimul interviu pe care marea actrita Stela Popescu l-a dat a fost in emisiunea Guess my age, care va fi lansata pe 30 noiembrie. Actrita a vorbit despre viata si felul cum i-a.

Stela Popescu a murit. Reactiile breslei: Niciodata nu am vazut-o trista, deceptionata. Pentru mine nu a murit

Colegii de pe scena teatrului si vedete care au avut ocazia sa o cunoasca pe Stela Popescu si-au exprimat profunda tristete si regretul in fata pierderii actritei. Printre acestia se numara Florin Piersic, Mircea Diaconu, Margareta Paslaru, Andreea Esca si Mihaela Radulescu.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale. Politia Capitalei: inca nu am deschis dosar de moarte suspecta

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Stela Popescu a murit. Ce spunea Stela Popescu despre medicamentele pe care le lua

Stela Popescu a murit. Stela Popescu a murit joi, la ora 15:40, conform SMURD. Actrita avea 81 de ani. Ramane sa se stabilesca care au fost cauzele decesului. Stela Popescu este una dintre cele mai.

Stela Popescu a murit. Ce spunea Stela Popescu despre moarte

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 80 de ani. Artista a fost gasita moarta in curtea casei din Bucuresti, dupa ce ar fi cazut pe strada. Stela Popescu.

Stela Popescu a murit. Ce spunea marea actrita despre marile sale iubiri

Stela Popescu a murit. Marea actrita vorbea in primavara acestui an despre povestile de dragoste care i-au marcat viata. Stela Popescu a murit. E greu sa te indragostesti de barbatii cu.

Stela Popescu a murit. Angela Similea, despre moartea marii actrite: Sunt socata

Stela Popescu a murit. Cantareata de muzica usoara Angela Similea a declarat ca este socata de moartea actritei Stela Popescu si ca a aflat din presa de acest lucru. Stela Popescu a.

Stela Popescu a murit. Ultimul interviu al actritei: Am trait singura si cu mama necajita

Stela Popescu a dezvaluit totul despre copilaria sa, despre evolutia prin care a trecut de-a lungul timpului, dar si cine a fost persoana care nu a crezut in talentul ei. Faceam foarte multe nebunii.

Stela Popescu a murit. Actrita isi facuse planuri de Sarbatori: Am un program incarcat Avem turneu in Spania, ma duc sa imi vad nepotul!

Stela Popescu a murit. Actrita a fost gasita moarta in curtea casei sale. Vedeta avea 80 de ani si isi deja facuse planuri pentru Sarbatori. Din pacate nu a mai apucat sa se bucure de familia ei s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )