Libnet.ro
UNICEF

13:30

Stela Popescu a murit. O vecina a observat ceva neobisnuit in casa artistei

Antena3 Antena3,
Stela Popescu a murit. O vecina a observat ceva neobisnuit in casa artistei

Ultima persoana cu care a vorbit a fost o vecina de-a ei. Stela Popescu i-a spus vecinei ca se simte rau, insa nu s-ar fi gandit ca in doar cateva ore se va. continuă pe Antena3

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale. Politia Capitalei: inca nu am deschis dosar de moarte suspecta

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Stela Popescu a murit. Reactiile breslei: Niciodata nu am vazut-o trista, deceptionata. Pentru mine nu a murit

Colegii de pe scena teatrului si vedete care au avut ocazia sa o cunoasca pe Stela Popescu si-au exprimat profunda tristete si regretul in fata pierderii actritei. Printre acestia se numara Florin Piersic, Mircea Diaconu, Margareta Paslaru, Andreea Esca si Mihaela Radulescu.

Cu cine a vorbit ultima data Stela Popescu: Mi-a spus ca se simte putin rau

Ultima persoana cu care a vorbit a fost o vecina de-a ei. Stela Popescu i-a spus vecinei ca se simte rau, insa nu s-ar fi gandit ca in doar cateva ore se va stinge.

Stela Popescu a murit. Gestul cutremurator facut de Irina Loghin la aflarea acestei vesti

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Artista a fost gasita moarta, joi dupa-amiaza, la ora 15. 40, la casa sa din Bucuresti. Printre artistii socati.

Stela Popescu a murit fara lumanare. Ce se intampla cu cei care se sting in acest fel

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Artista a fost gasita moarta, joi dupa-amiaza, la ora 15. 40, la casa sa din Bucuresti. Lumanarea aprinsa.

Stela Popescu a murit. Mesajul cutremurator transmis de Aurelian Temisan

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Artista a fost gasita moarta, joi dupa-amiaza, la ora 15. 40, la casa sa din Bucuresti. Aurelian Temisan este.

Stela Popescu a murit. Mihai Bendeac: S-a reunit cel mai bun, frumos si fermecator cuplu de artisti din Istoria Romaniei

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Artista a fost gasita moarta, joi dupa-amiaza, la ora 15. 40, la casa sa din Bucuresti.

Stela Popescu a murit. Mesajul emotionant transmis de Mihaela Radulescu

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Artista a fost gasita moarta, joi dupa-amiaza, la ora 15. 40, la casa sa din Bucuresti. O voi iubi mereu, iar.

Stela Popescu a murit. Alexandru Arsinel, prima reactie dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit. Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla. Vai de mine!, a spus Alexandru Arsinel. Actorul s-a deplasat ulterior la casa actritei. Stela Popescu a murit. Marea actrita a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )