Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stela Popescu s-a intalnit o singura data cu Nicolae Ceausescu. Ce s-a intamplat intre artista si dictator

Antena3 Antena3,
Stela Popescu s-a intalnit o singura data cu Nicolae Ceausescu. Ce s-a intamplat intre artista si dictator

Marea actrita Stela Popescu, care a incantat generatii dupa generatii alaturi de actorul Alexandru Arsinel, s-a intalnit o singura data cu dictatorul Nicolae Ceausescu, cel care a fost. continuă pe Antena3

Stela Popescu a murit. Cine este primul sot al actritei care a murit joi

Stela Popescu era casatorita de opt ani cu regizorul Dan Puican, cand si-a intalnit marea iubire a vietii ei, pe cunoscutul textier Puiu Maximilian. Dupa cateva .

Stela Popescu a murit. Cine este primul sot al marii actrite

Stela Popescu era casatorita de opt ani cu regizorul Dan Puican, cand si-a intalnit marea iubire a vietii ei, pe cunoscutul textier Puiu Maximilian. Dupa cateva .

Stela Popescu a murit. Ultimul interviu al actritei: Am trait singura si cu mama necajita

Stela Popescu a dezvaluit totul despre copilaria sa, despre evolutia prin care a trecut de-a lungul timpului, dar si cine a fost persoana care nu a crezut in talentul ei. Faceam foarte multe nebunii.

Cu cine a vorbit ultima data Stela Popescu: Mi-a spus ca se simte putin rau

Ultima persoana cu care a vorbit a fost o vecina de-a ei. Stela Popescu i-a spus vecinei ca se simte rau, insa nu s-ar fi gandit ca in doar cateva ore se va stinge.

STELA POPESCU. Marturii tulburatoare dupa moartea actritei Stela Popescu

STELA POPESCU Actorul Ion Dichiseanu a declarat joi, pentru AGERPRES, ca traim clipe cumplit de grele atunci cand apare vestea decesului unui coleg, mai ales unul de talia Stelei Popescu.

Stela Popescu a murit. Ce spunea Stela Popescu despre medicamentele pe care le lua

Stela Popescu a murit. Stela Popescu a murit joi, la ora 15:40, conform SMURD. Actrita avea 81 de ani. Ramane sa se stabilesca care au fost cauzele decesului. Stela Popescu este una dintre cele mai.

Aceasta este ultima fotografie cu Stela Popescu jucand alaturi de Alexandru Arsinel. FOTO in articol

Stela Popescu a murit pe23 noiembrie 2017. Actrita Stela Popescu avea 82 de ani. Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor SMURD actrita era decedata.

Cine a gasit-o fara suflare pe Stela Popescu in propria locuinta

Stela Popescu a murit pe23 noiembrie 2017. Actrita Stela Popescu avea 82 de ani. Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor SMURD actrita era.

Stela Popescu a murit. Dosar de moarte suspecta in cazul actritei

Stela Popescu a murit. Politia a deschis un dosar de MOARTE SUSPECTA in cazul mortii actritei Stela Popescu. Actrita Stela Popescu a murit, joi, la varsta de 81 de ani. Stela Popescu a fost.

Stela Popescu a murit. Ce spunea Stela Popescu despre moarte

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 80 de ani. Artista a fost gasita moarta in curtea casei din Bucuresti, dupa ce ar fi cazut pe strada. Stela Popescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )