Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stela Popescu a murit. Cine este primul sot al marii actrite

Antena3 Antena3,
 Stela Popescu a murit. Cine este primul sot al marii actrite

Stela Popescu era casatorita de opt ani cu regizorul Dan Puican, cand si-a intalnit marea iubire a vietii ei, pe cunoscutul textier Puiu Maximilian. Dupa cateva . continuă pe Antena3

Stela Popescu a murit. Cine este primul sot al actritei care a murit joi

Stela Popescu era casatorita de opt ani cu regizorul Dan Puican, cand si-a intalnit marea iubire a vietii ei, pe cunoscutul textier Puiu Maximilian. Dupa cateva .

Stela Popescu a murit. Reactiile breslei: Niciodata nu am vazut-o trista, deceptionata. Pentru mine nu a murit

Colegii de pe scena teatrului si vedete care au avut ocazia sa o cunoasca pe Stela Popescu si-au exprimat profunda tristete si regretul in fata pierderii actritei. Printre acestia se numara Florin Piersic, Mircea Diaconu, Margareta Paslaru, Andreea Esca si Mihaela Radulescu.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale. Politia Capitalei: inca nu am deschis dosar de moarte suspecta

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Stela Popescu a murit. Angela Similea, despre moartea marii actrite: Sunt socata

Stela Popescu a murit. Cantareata de muzica usoara Angela Similea a declarat ca este socata de moartea actritei Stela Popescu si ca a aflat din presa de acest lucru. Stela Popescu a.

Stela Popescu a murit. Cine ii va mosteni toata averea

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 80 de ani. Artista a fost gasita moarta in curtea casei din Bucuresti, dupa ce ar fi cazut pe strada. Stela Popescu.

Primul mesaj al Teatrului Constantin Tanase dupa moartea actritei Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Teatrul Constantin Tanase a transmis primul mesajul dupa moartea actritei Stela Popescu: Nu putem sa scriem nimic, tristetea e de necuprins. Stela Popescu a.

Stela Popescu a murit. Cine a fost regina comediei romanesti

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie. E celebra pentru comedii si pentru prezenta in unele dintre cele mai cunoscute filme romanesti. Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie, dupa-amiaza, la varsta de 81 de ani. Din primele informatii comunicate de SMURD, aceasta a fost gasita moarta. Deocamdata, nu exista detalii suplimentare cu privire la [].

Stela Popescu a murit. Motivul pentru care actrita nu a dorit sa faca un copil

Stela Popescu a murit. Stela Popescu a marturisit ca motivul pentru care nu a adus pe lume copii a fost, defapt, dorinta regretatului ei sot de a convietui alaturi de ea in liniste si anumite traume pe care acesta le.

Cine a gasit-o fara suflare pe Stela Popescu in propria locuinta

Stela Popescu a murit pe23 noiembrie 2017. Actrita Stela Popescu avea 82 de ani. Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor SMURD actrita era.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )