Libnet.ro
UNICEF

15:30

Stelian Bujduveanu devine viceprimar al Capitalei

România Liberă România Liberă,
Stelian Bujduveanu devine viceprimar al Capitalei

Stelian Bujduveanu este propunerea PNL pentru postul de viceprimar al Capitalei, a decis, luni, cond. continuă pe România Liberă

Stelian Bujduveanu, propunerea PNL pentru functia de viceprimar al Capitalei. Ce-l recomanda pe liberalul care va face echipa cu Nicusor Dan

Catalin Deaconescu, consilier general al PNL, a anuntat ca Stelian Bujduveanu va fi propunerea partidului pentru functia de viceprimar al Primariei Capitalei.

PNL si-a ales viceprimarul pentru primaria Capitalei in persoana lui Stelian Bujduveanu

Biroul Municipal PNL a decis luni ca Stelian Bujduveanu va fi viceprimar al Capitalei din partea PNL. Anuntul a fost facut pe Facebook de liberalul Catalin Deaconescu carea vizat si el aceasta pozitie. Stelian Bujduveanu a fost unul din liderii tineretului liberal si liderul grupului PNL din Consiliul General al Capitalei.

NICUSOR DAN: Se pare ca datoria curenta a Primariei Capitalei este undeva la 4 miliarde lei

Nicusor Dan a declarat duminica seara ca prioritare la Primaria Capitalei sunt finantele. El a precizat ca datoria PMB era in anul 2016 undeva la 3 miliarde lei, iar acum, din ce stie el, datoria curenta este in jur de 4 miliarde lei, desi primaria nu a fost transparenta in perioada Gabrielei Firea si nu a prezentat toate cifrele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )