Libnet.ro
UNICEF

07:15

PNL si-a ales viceprimarul pentru primaria Capitalei in persoana lui Stelian Bujduveanu

Hotnews Hotnews,
 PNL si-a ales viceprimarul pentru primaria Capitalei in persoana lui Stelian Bujduveanu

Biroul Municipal PNL a decis luni ca Stelian Bujduveanu va fi viceprimar al Capitalei din partea PNL. Anuntul a fost facut pe Facebook de liberalul Catalin Deaconescu carea vizat si el aceasta pozitie. Stelian Bujduveanu a fost unul din liderii tineretului liberal si liderul grupului PNL din Consiliul General al Capitalei. continuă pe Hotnews

Rezultate finale pentru Primaria Capitalei: Nicusor Dan a castigat alegerile cu 282.631 de voturi. Gabriela Firea a obtinut 250.690 de sufragii

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat, luni, rezultatele finale ale alegerilor pentru Primaria Capitalei. Astfel, potrivit datelor prezentate de AEP, Nicusor Dan, candidat independent, sustinut de PNL.

Nicusor Dan, castigator al alegerilor cu 282.631 de voturi. Gabriela Firea, 250.690 de voturi Rezultatele in sectoare - date finale AEP

Rezultatele finale ale alegerilor pentru Primaria Capitalei anuntate de Autoritatea Electorala Permanenta luni, la mai bine de o saptamana de la scrutin, arata ca Nicusor Dan a fost ales primar general de catre 282. 631 42,81%) de bucuresteni prezenti la urne, in timp ce Gabriela Firea a obtinut 250. 690 de voturi 37,97%).

Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei. Atac subtil la Gabriela Firea

Primarul ales al Bucurestiului Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si Lucian Bode ministrul Transporturilor, au s-au inteles si anunta mari schimbari in Capitala. Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei Vineri, Nicusor Dan a anuntat ca, Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor, in situatii de genul celor care .

NICUSOR DAN: Nu se va mai intampla ca Primaria Capitalei sa fie un obstacol pentru Ministerul Transporturilor

Primarul ales al Bucurestiului, Nicusor Dan, a declarat ca nu se va mai intampla ca Primaria Capitalei sa fie un obstacol pentru Ministerul Transporturilor si sa blocheze investitiile pe care aceasta institutie doreste sa le faca in municipiu, conform news. ro.

Primaria Capitalei precizeaza ca nu are in derulare niciun concurs pentru ocuparea posturilor vacante din institutie

Primaria Capitalei a precizat sambata ca nu are in derulare niciun concurs pentru ocuparea posturilor vacante din institutie.

Primaria Capitalei nu are in derulare niciun concurs pentru ocuparea posturilor vacante din institutie

Primaria Capitalei a precizat sambata ca nu are in derulare niciun concurs pentru ocuparea posturilor vacante din institutie.

Cum explica Curs-Avangarde diferentele intre exit-poll-uri si rezultatele finale la Primaria Capitalei si Sectorul 1

Casele de cercetare sociologica Curs si Avangarde a prezentat explicatiile pentru faptul ca intre exit-poll-uri si rezultatele finale sunt diferente mari in ceea ce priveste diferenta intre Nicusor Dan si Gabriela Firea, dar si pentru confruntarea pentru Primaria Sectorului 1.

Primaria Capitalei, in avarie: datoriile fabuloase dezvaluite de Nicusor Dan

Nu a intrat inca in paine, dar Nicusor Dan a inceput sa aiba o viziune reala asupra situatiei economice in care se afla primaria Capitalei. Romanii s-au cam saturat sa auda.

Primaria Capitalei va angaja firme private care sa repare avariile din reteaua de termoficare, in aceasta iarna

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, estimeaza ca in aceasta iarna numarul de avarii din reteaua de distributie a energiei termice va creste si, pentru ca Termoenergetica nu are oameni suficienti, Primaria trebuie sa incheie contracte cu firme private pentru a interveni si ele la avarii.

NICUSOR DAN: Primaria Capitalei - datorii de 4 miliarde de lei

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, duminica seara, ca datoria Primariei Municipiului Bucuresti este in jur de 4 miliarde de lei, mentionand ca primul lucru pe care trebuie sa-l faca este esalonarea platilor pentru mentinerea corabiei la suprafata, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )