Libnet.ro
UNICEF

19:45

Stelian Ion promite ca va lupta pentru spatii verzi, desi nu cu mult timp in urma alegea banii in dauna lor

B1 B1,
Stelian Ion promite ca va lupta pentru spatii verzi, desi nu cu mult timp in urma alegea banii in dauna lor

Stelian Ion zambeste in pliantul de campanie din postura de candidat USR-PLUS la primarie si anunta renasterea Constantei. Cu toate acestea, acelasi Stelian Ion mergea in instanta, in 2016, cu o serie de re. continuă pe B1

Stelian Ion promite ca va lupta pentru spatii verzi, desi nu cu mult timp in urma alegea banii in dauna lor

Stelian Ion zambeste in pliantul de campanie din postura de candidat USR-PLUS la primarie si anunta renasterea Constantei. Cu toate acestea, acelasi Stelian Ion mergea in instanta, in 2016, cu o serie de re.

Noi detalii in controversa privind garsoniera ANL obtinuta de Stelian Ion: Desi locuia singur, a cerut o camera in plus ca sa se izoleze

Jurnalilstii de la Newsweek publica noi detalii despre cazul garsonierei obtinute in urma cu 15 ani de deputatul de Constanta, Stelian Ion, candidat USR pentru functia de primar al municipiului. Fost avocat al.

STELIAN ION, CANDIDATUL USR PLUS LA PRIMARIA CONSTANTA: Salubrizarea orasului, o problema pe care o vom solutiona

Candidatul USR PLUS la Primaria Constanta, Stelian Ion, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa organizata in fata sediului firmei de salubrizare a municipiului, ca lipsa curateniei orasului este una dintre principalele nemultumiri semnalate de cetateni, programul Constanta Renaste, cu care acesta vrea sa castige administratia locala, incluzand masuri si pentru solutionarea respectivei probleme.

Hidroelectrica, Electrica si SAPE ar fi pierdut lupta pentru achizitia CEZ Romania Care ar fi consecintele

Consortiul romanesc format din Hidroelectrica, Electrica si SAPE ar fi pierdut lupta pentru achizitionarea activelor pe care cehii de la CEZ le au in Romania, insa, deocamdata, nu va fi un anunt oficial pe aceasta tema, deoarece lucrurile nu sunt total transate, potrivit surselor HotNews. ro. Pe primul loc in competitie s-ar afla multinationala Macquarie Infrastructure and Real Assets MIRA), insa trebuie sa prezinte, in urmatoarele doua zile, suficiente garantii ca pot plati pentru a fi declarata castigatoare. in caz contrar, cehii vor incepe discutiile cu urmatorii clasati, in cursa aflandu-se si consortiul format din companiile germane EON si Allianz.

Pandemia ingreuneaza birocratia! Vindecatii de COVID lupta pentru concediul medical

Situatie scandaloasa in Prahova. Pacientii vindecati de COVID-19 sunt plimbati pe drumuri ca sa-si obtina actele pentru concediul medical. Oamenii se plang de birocratia imensa din sistemul medical.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )