Libnet.ro
UNICEF

09:00

Stelian Tanase, despre agentii SRI din TVR si despre cum factorul politic ignora situatia televiziunii publice

Adevărul Adevărul,
Stelian Tanase, despre agentii SRI din TVR si despre cum factorul politic ignora situatia televiziunii publice

Stelian Tanase, presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune SRTv), a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca isi mentine cererea catre Serviciul Roman de Informatii SRI) de a-si retrage agentii acoperiti din TVR, dar si cateleviziunea publica se afla intr-o situatie de blocaj, cauzata de faptul ca factorul politic o ignora, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Stelian Tanase insista la SRI: Sa isi retraga ofiterii acoperiti din TVR. Astept sa ma sune Hellvig

Presedintele-director al Societatii Romane de Radioteleviziune insista asupra cererii privind scoaterea ofiterilor acoperiti din TVR, Stelian Tanase afirmand, luni, ca asteapta ca actual sef al Serviciului,.

Stelian Tanase: Mentin cererea catre SRI de a-si retrage agentii din TVR

Presedintele-director general al SRTv, Stelian Tanase, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca isi mentine cererea catre SRI de a-si retrage agentii acoperiti din TVR si a precizat ca asteapta sa il sune directorul institutiei, Eduard Hellvig, pentru a discuta pe aceasta tema, informeaza Mediafax.

Stelian Tanase: Datoriile TVR s-au ridicat, la finele lui 2014, la 700 de milioane de lei, din care 440 de milioane la buget. Postul public e in carti, inca, pentru Euro 2016, dar nu poate garanta plata si sansele sunt mici

Datoriile totale ale TVR s-au ridicat, la finalul anului 2014, la 700 de milioane de lei, din care 440 de milioane la bugetul de stat, a spus luni, intr-o conferinta de presa, presedintele-director general al Televiziunii publice, Stelian Tanase. Potrivit acestuia, memorandumul semnat acum trei ani cu guvernul, pentru esalonarea datoriilor la stat, nu se mai aplica, dar TVR a platit in continuare, anul trecut, cateva transe din planul de esalonare - trei din 12, mai precis. Seful TVR a spus ca Televiziunea este inca in carti pentru a difuza mecuri din Euro 2016, dar platile pentru oferta facuta trebuie garantate, lucru care nu s-a intamplat inca. Stelian Tanase: Sunt dispus sa renunt la publicitate in schimbul unei majorari a taxei cu macar 50 de bani.

Traian Basescu, despre magistratii santajabili din Justitie

Traian Basescu a precizat, luni, in cadrul unei emisiuni televizate, de la B1 Tv, ca una din problemele legate de justita din Romania are in vedere ofiterii acoperiti printre magistrati, care pot fi santajati.

Ministrul turc de Interne, despre atacul armat din Turcia: Nu este necesara amanarea meciurilor

Ministrul turc de Interne Sebahattin Ozturk a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca federatia de fotbal este cea care decide daca se vor amana meciuri, ca urmare a atacului de sambata, insa, din punctul sau de vedere, o astfel de masura nu este necesara, informeaza Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )