Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stelian Tanase: Mentin cererea catre SRI de a-si retrage agentii din TVR

România Liberă România Liberă,
Stelian Tanase: Mentin cererea catre SRI de a-si retrage agentii din TVR

Presedintele-director general al SRTv, Stelian Tanase, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca isi mentine cererea catre SRI de a-si retrage agentii acoperiti din TVR si a precizat ca asteapta sa il sune directorul institutiei, Eduard Hellvig, pentru a discuta pe aceasta tema, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Stelian Tanase, despre agentii SRI din TVR si despre cum factorul politic ignora situatia televiziunii publice

Stelian Tanase, presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune SRTv), a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca isi mentine cererea catre Serviciul Roman de Informatii SRI) de a-si retrage agentii acoperiti din TVR, dar si cateleviziunea publica se afla intr-o situatie de blocaj, cauzata de faptul ca factorul politic o ignora, potrivit Mediafax.

Stelian Tanase insista la SRI: Sa isi retraga ofiterii acoperiti din TVR. Astept sa ma sune Hellvig

Presedintele-director al Societatii Romane de Radioteleviziune insista asupra cererii privind scoaterea ofiterilor acoperiti din TVR, Stelian Tanase afirmand, luni, ca asteapta ca actual sef al Serviciului,.

Stelian Tanase: Datoriile TVR s-au ridicat, la finele lui 2014, la 700 de milioane de lei, din care 440 de milioane la buget. Postul public e in carti, inca, pentru Euro 2016, dar nu poate garanta plata si sansele sunt mici

Datoriile totale ale TVR s-au ridicat, la finalul anului 2014, la 700 de milioane de lei, din care 440 de milioane la bugetul de stat, a spus luni, intr-o conferinta de presa, presedintele-director general al Televiziunii publice, Stelian Tanase. Potrivit acestuia, memorandumul semnat acum trei ani cu guvernul, pentru esalonarea datoriilor la stat, nu se mai aplica, dar TVR a platit in continuare, anul trecut, cateva transe din planul de esalonare - trei din 12, mai precis. Seful TVR a spus ca Televiziunea este inca in carti pentru a difuza mecuri din Euro 2016, dar platile pentru oferta facuta trebuie garantate, lucru care nu s-a intamplat inca. Stelian Tanase: Sunt dispus sa renunt la publicitate in schimbul unei majorari a taxei cu macar 50 de bani.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )