Libnet.ro
UNICEF

10:30

Stelian Tanase, fostul sef al TVR, atac dur la adresa lui Victor Ponta: Are aerul unui pensionar prea timpuriu

B1 B1,
Stelian Tanase, fostul sef al TVR, atac dur la adresa lui Victor Ponta: Are aerul unui pensionar prea timpuriu

Fostul sef al TVR nu are cuvinte de lauda pentru activitatea intensa de pe Facebook a fostului prim-ministru Victor Ponta, daca ar fi da ne luam dupa ultima postare de pe blogul personal. Stelian Tanase i-a adus. continuă pe B1

Fostul sef al Salii Polivalente, Octavian Bitu, a fost condamnat, definitiv, la trei ani de inchisoare pentru santaj

Fostul sef al Salii Polivalente Octavian Bitu, judecat pentru santaj in legatura cu fapte de coruptie, a fost condamnat, joi, definitiv, la trei ani de inchisoare cu executare.

Sinteza zilei: Fostul sef SIE, dezvaluiri despre firma israeliana Black Cube

Fostul sef al SIR Catalin Harnagea a comentat, la Sinteza zilei, arestarea in Romania a doi cetateni israelieni, Weiner Ron si Geclowicz David, acuzati de transfer neautorizat de date informatice si.

Fostul sef al Fiscului: Ciolos sa ii ceara lui Biris sa publice firmele cu care a avut contracte de consultanta

Fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Gelu Diaconu, a declarat marti seara, la B1 TV, ca are aproape o certitudine ca firmele de consultanta fiscala au oameni in M;inisterul Finantelor si in ANAF care le protejeaza si i-a sugerat premierului Dacian Ciolos sa ii ceara secretarului de stat Gabriel Biris sa publice toate contractele pe care le-a avut cat timp a lucrat in sectorul de consultanta fiscala.

Gelu Diaconu, fostul sef ANAF: Prezenta unui ambasador in biroul sefului Fiscului este o forma de presiune. Au fost mai multi ambasadori la mine, cand conduceam

Gelu Diaconu, fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a declarat marti seara, invitat in emisiunea lui Silviu Manastire la postul B1 TV, ca vizite ale ambasadorilor in favoarea marilor companii nu sunt un lucru iesit din comun, confirmand ca au fost mai multi ambasadori care au venit in biroul sau, iar pentru fiecare in parte a facut cercetari.

Gelu Diaconu, fostul sef ANAF: Prezenta unui ambasador in biroul sefului Fiscului este o forma de presiune. Au fost mai multi ambasadori la mine, cand conduceam (VIDEO)

Gelu Diaconu, fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a fost invitatul lui Silviu Manastire la televiziunea B1 TV. Printre lucrurile vorbite cu moderator, fostul presedinte al ANAF a.

Cum se orienta fostul sef al Biroului Rutier Vaslui cand cerea spaga de la soferi: o masina de lemne pentru scutirea de amenda a unui patron de laBicaz

Administratorul unei societati cu profil de prelucrarea a lemnului, din Bicazu Ardelean Neamt) a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei cu procurorii DNA, recunoscand in fata anchetatorilor ca a acceptat sa il mituiasca pe fostul sef al Biroului Rutier Vaslui, subcomisar Iulian Munteanu, dupa ce a fost prins circuland fara asigurarea obligatorie.

Presedintele ucrainean Petro Porosenko, despre referendumul din Olanda: Este un atac la adresa unitatii Europei, la adresa promovarii valorilor europene

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat ca Olanda nu va organiza referendumul pentru Acordul de asociere dintre Ucraina si UE. Referendumul este de fapt un atac la adresa unitatii Europei. Relatarile au.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )