Libnet.ro
UNICEF

22:45

Steluta Cataniciu, despre mitingul PSD: Vin cu autocarul de la Cluj

Antena3 Antena3,
Steluta Cataniciu, despre mitingul PSD: Vin cu autocarul de la Cluj

Vicepresedinte ALDE, Steluta Cataniciu, a vorbit despre mitingul PSD. Cataniciu a precizat ca vine cu autocarul de la Cluj si se va opri direct in Piata Victoriei. Venim de la Cluj, sunt impreuna. continuă pe Antena3

PAUL STANESCU s-a dezlantuit! Declaratii INCENDIARE despre mitingul PSD: Nici pe vremea lui STALIN nu s-au intamplat asemenea lucruri

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat miercuri, la Constanta, referitor la mitingul PSD ce va fi organizat pe 9 iunie, la Bucuresti, ca trebuie sa se auda si vocea celor care sustin democratia, mentionand.

Sondaj: Ce cred romanii despre mitingul PSD

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, in exclusivitate la Antena 3, rezultatele unui sondaj privind mitingul PSD programat pentru sambata in Capitala. La intrebarea Este o idee buna organizarea unui miting.

Liviu Dragnea, despre mitingul PSD: Se incearca sa se infiltreze tot felul de indivizi, sa spuna ca au fost platiti, amenintati

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, miercuri, referitor la mitingul PSD, ca mai multi indivizi incearca sa sa se inflitreze si sa spuna ca au fost platiti. Ce vreau sa transmit tuturor.

Codrin Stefanescu, despre mitingul PSD: Ne-am pregatit pentru 150.000 de persoane, dar se pare ca vor veni mult mai multi

PSD s-a pregatit pentru o participare de 150. 000 de oameni la mitingul pe care il va organiza sambata in Piata Victoriei, sustine secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu. El spune ca prezenta la manifestatia PSD va fi insa mult mai mare.

Ludovic Orban, despre mitingul PSD: Nu este un miting impotriva abuzurilor ci unul de intimidare

Liderul PNL Ludovic Orban condamna mitingul organizat de PSD sambata in Piata Victoriei afirmand ca oamenii sunt adusi spundandu-le ca este un miting impotriva abuzurilor, dar scopul urmarit este de unul de.

Gabriela Firea, despre mitingul PSD: Traim intr-o dictatura a minoritatii care vrea sa confiste institutiile

Primarul general al Capitalei,Gabriela Firea, face un apel pentru o prezenta cat mai mare a cetatenilor la mitingul organizat dePSDin Piata Victoriei impotriva abuzurilor institutiilor de.

LIVIU DRAGNEA a fost demascat! DEZVALUIRI incendiare despre mitingul PSD din CAPITALA: Acesta e adevaratul motiv

Senatorul PNL Alina Gorghiu a lansat, joi, un atac dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sustinand ca mitingul pe care partidul pe care il conduce si care va avea loc sambata, 9 iunie, este de fapt.

Mircea Badea, dupa mitingul PSD: Ma uit cum injura astia pe Facebook, absolut scosi din minti sunt, si imi place mult chestia asta ma desfat cu chinul lor

Invitat in emisiunea Descoperiti, Mircea Badea a vorbit despre mitingul PSD si recunoaste ca este curios sa vada ce va urma dupa asta. Ceea ce ma intereseaza pe mine este ce s-a intamplat astazi.

Gabriela Firea, mesaj de ultima ora: Vor veni peste 400.000 de oameni la mitingul PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre mitingul PSD, dar si despre alte evenimente care vor avea loc sambata in Bucuresti. Am avut ieri comandament perntru organizarea celor 15.

Circulatie bara la bara pe o distanta de aproximativ doi kilometri, la intrarea in Capitala. Mii de oameni vin la mitingul PSD

Politia Romana anunta ca la aceasta ora pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, la intrarea in Capitala, se circula in conditii de aglomeratie pe o distanta de aproximativ doi kilometri. Sute de microbuze sau autocare aduc in Bucuresti manifestanti la mitingul PSD din Piata Victoriei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )