Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVIU DRAGNEA a fost demascat! DEZVALUIRI incendiare despre mitingul PSD din CAPITALA: Acesta e adevaratul motiv

B1 B1,
LIVIU DRAGNEA a fost demascat! DEZVALUIRI incendiare despre mitingul PSD din CAPITALA: Acesta e adevaratul motiv

Senatorul PNL Alina Gorghiu a lansat, joi, un atac dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sustinand ca mitingul pe care partidul pe care il conduce si care va avea loc sambata, 9 iunie, este de fapt. continuă pe B1

PAUL STANESCU s-a dezlantuit! Declaratii INCENDIARE despre mitingul PSD: Nici pe vremea lui STALIN nu s-au intamplat asemenea lucruri

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat miercuri, la Constanta, referitor la mitingul PSD ce va fi organizat pe 9 iunie, la Bucuresti, ca trebuie sa se auda si vocea celor care sustin democratia, mentionand.

SOC in lumea GIMNASTICII! Dezvaluiri incendiare despre idila amoroasa a lui OCTAVIAN BELLU! FOSTA sotie rupe TACEREA

Fosta sotie a antrenorului Octavian Bellu a dezvaluit in urma cu ceva timp inceputurile idilei marelui antrenor cu Mariana Bitang. Octavian Bellu a fost casatorit cu Camelia, o asistenta medicala din Ploiesti i.

Liviu Dragnea, despre mitingul PSD: Se incearca sa se infiltreze tot felul de indivizi, sa spuna ca au fost platiti, amenintati

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, miercuri, referitor la mitingul PSD, ca mai multi indivizi incearca sa sa se inflitreze si sa spuna ca au fost platiti. Ce vreau sa transmit tuturor.

Un judecator care trebuie sa dea verdictul in cazul lui Liviu Dragnea a fost si in completul ce a decis condamnarea Elenei Udrea: La ce se poate astepta vineri seful PSD

Liviu Dragnea asteapta cu emotii vineri primirea sentintei in prima instanta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. La ultimul termen procurorului DNA a cerut condamnarea sefului PSD la 7 ani.

VIDEO Primar PSD, despre demonstratia planuita in Bucuresti de sefii partidului: Mitingul e pentru iubitorul poporului, condamnatul penal Liviu Dragnea

Primarul orasului maramuresean Cavnic a fost invitat la o televiziune locala din judetul Maramures, unde a tinut un discurs virulent care l-a tintit pe presedintele PSD Liviu Dragnea.

VIDEO Primar PSD, despre demonstratia planuita in Bucuresti: Mitingul e pentru iubitorul poporului, condamnatul penal Liviu Dragnea

Primarul orasului maramuresean Cavnic a fost invitat la o televiziune locala din judetul Maramures, unde a tinut un discurs virulent care l-a tintit pe presedintele PSD Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, despre MARELE MITING din weekend: Vrem sa traim intr-o tara libera, democratica! Vrem sa protejam justitia! Sunt institutii sub teroare (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat oficial mitingul PSD care va avea loc in acest weekend. Seful PSD acuza abuzuri in justitie si afirma ca se va protesta pentru o tara libera si pentru scoaterea institutiilor de sub.

VIDEO Primar PSD din Cavnic. Vladimir Petrut: Acest miting e pentru condamnatul penal Liviu Dragnea / Cum sa folosesti oamenii ca pe niste animale?

Primarul PSD din Cavnic, Vladimir Petrut, un contestatar al lui Liviu Dragnea de la celebra OUG 13, a declarat, la postul de televiziune TV Sighet, ca mitingul organizat de social-democrati sambata, la Bucuresti, este pentru condamnatul penal Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, despre scandalul revocarii lui Kovesi: Atacurile la CCR sunt inimaginabile

Liviu Dragnea a vorbit, miercuri despre faptul caCCR a sesizatComisia de la Venetia cu privire la independenta sa. Este un demers firesc, pentru ca atacurile inimaginabile din ultima perioada.

Liviu Dragnea, despre FondulSuveran de Investitii: Inspirati probabil de cineva care vorbea de intelegeri secrete cu evreii

Liviu Dragnea a vorbit, miercuri, despre Fondul de Investitii, in urma criticilor aparute. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o interventie exploziva in Camera Deputatilor, la dezbaterile asupra Fondului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )