Libnet.ro
UNICEF

05:15

STEPHEN BARCLAY: Marea Britanie si Uniunea Europeana impartasesc acelasi obiectiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STEPHEN BARCLAY: Marea Britanie si Uniunea Europeana impartasesc acelasi obiectiv

Ministrul pentru Brexit, Stephen Barclay, a declarat vineri, dupa o intalnire pe care a avut-o la Bruxelles cu negociatorul UE Michel Barnier, ca Marea Britanie si Uniunea Europeana impartasesc acelasi obiectiv in cautarea stabilirii unui nou acord de retragere. continuă pe Ziarul Bursa

Un roman a socat Marea Britanie! Imaginile cu el au facut inconjurul lumii! (VIDEO cu puternic impact emotional)

Un barbat din Braila a socat Marea Britanie! Romanul de34 de ani a intrat in casa unor femei din localitatea Luton, situata in sud-estul Angliei, deghizat intr-un angajat al unei firme de.

Parlamentul din Marea Britanie ar putea fi convocat din nou, in ciuda suspendarii. Anuntul a fost facut chiar de un oficial guvernamental

Premierul Boris Johnson ar putea sa convoace din nou Parlamentul din Marea Britanie, in cazul in care instanta britanica suprema va decide ca activitatea legiuitorilor a fost suspendata ilegal, a afirmat un.

Marea Britanie: Suspendarea Parlamentului, analizata de Curtea Suprema

In Marea Britanie Curtea Suprema va analiza incepand de marti decizia premierului Boris Johnson de a suspenda activitatea parlamentului intr-o perioada politica cruciala dinaintea Brexitului, care ar urma sa se produca la 31 octombrie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )