Libnet.ro
UNICEF

01:06

Stephen Hawking are un avertisment pentru viitorul omenirii

Playtech Playtech,
Stephen Hawking are un avertisment pentru viitorul omenirii

Stephen Hawking a avertizat in repetate randuri omenirea despre pericolul la care se expune, constient sau nu, si care ar putea sa o distruga complet. Acum, atrage atentia unui eveniment petrecut in urma cu patru miliarde de ani, eveniment prin care ar putea trece si Pamantul. Stephen Hawking este protagonistul proiectului Favorite Places, castigator al []. continuă pe Playtech

Stephen Hawking, mesaj pentru cei care sufera de depresie: Nu e o inchisoare eterna

Stephen Hawking a vorbit, in cadrul unei conferinte, despre depresie, pe care o compara cu o gaura neagra. Mesajul acestei prelegeri este ca gaurile negre nu sunt atat de negre precum sunt.

Stephen Hawking, cel mai frumos mesaj de incurajare pentru oamenii care sufera de depresie: Nu e o inchisoare eterna

Stephen Hawking, care a implinit luni 76 de ani, a facut o paralela poetica intre depresie si gaurile negre in urma cu doi ani. Fizicianul i-a incurajat pe toti cei care se confrunta cu aceasta boala afirmand ca nu reprezinta o inchisoare eterna si ca nu trebuie sa renunte, pentru ca intotdeauna exista o cale.

Stephen Hawking a comparat depresia cu o gaura neagra: Nu este o inchisoare eterna, exista o cale de iesire

Profesorul Stephen Hawking, care a implinit luni varsta de 76 de ani, a transmis un mesaj dedicat persoanelor care sufera de depresie, comparand boala cu o gaura neagra si spunand ca aceasta nu reprezinta o inchisoare eterna, asa cum obisnuia sa se creada, relateaza News. ro citand The Independent.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )