Libnet.ro
UNICEF

08:45

Stephen Hawking, cel mai frumos mesaj de incurajare pentru oamenii care sufera de depresie: Nu e o inchisoare eterna

Adevărul Adevărul,
Stephen Hawking, cel mai frumos mesaj de incurajare pentru oamenii care sufera de depresie: Nu e o inchisoare eterna

Stephen Hawking, care a implinit luni 76 de ani, a facut o paralela poetica intre depresie si gaurile negre in urma cu doi ani. Fizicianul i-a incurajat pe toti cei care se confrunta cu aceasta boala afirmand ca nu reprezinta o inchisoare eterna si ca nu trebuie sa renunte, pentru ca intotdeauna exista o cale. continuă pe Adevărul

Stephen Hawking, mesaj pentru cei care sufera de depresie: Nu e o inchisoare eterna

Stephen Hawking a vorbit, in cadrul unei conferinte, despre depresie, pe care o compara cu o gaura neagra. Mesajul acestei prelegeri este ca gaurile negre nu sunt atat de negre precum sunt.

Stephen Hawking a comparat depresia cu o gaura neagra: Nu este o inchisoare eterna, exista o cale de iesire

Profesorul Stephen Hawking, care a implinit luni varsta de 76 de ani, a transmis un mesaj dedicat persoanelor care sufera de depresie, comparand boala cu o gaura neagra si spunand ca aceasta nu reprezinta o inchisoare eterna, asa cum obisnuia sa se creada, relateaza News. ro citand The Independent.

Stephen Hawking are un avertisment pentru viitorul omenirii

Stephen Hawking a avertizat in repetate randuri omenirea despre pericolul la care se expune, constient sau nu, si care ar putea sa o distruga complet. Acum, atrage atentia unui eveniment petrecut in urma cu patru miliarde de ani, eveniment prin care ar putea trece si Pamantul. Stephen Hawking este protagonistul proiectului Favorite Places, castigator al [].

Anul 2018 este cel mai bun pentru listarea la bursa

Anul tocmai inceput este cel mai bun pentru listarea companiilor la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in contextul in care se asteapta cresterea costului banilor, a declarat, ieri, Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR), in cadrul unei conferinte de presa.

Cel mai mare sindicat german, in greva

IG Metall, cel mai mare sindicat din Germania, a demarat ieri o serie de greve, solicitand o majorare salariala de 6% pentru cei 3,9 milioane de membri ai sai din sectorul electric si al metalurgiei, precum si posibilitatea reducerii saptamanii de lucru de la 35 la 28 de ore, pentru un echilibru mai bun intre munca si viata, transmite AFP, conform Agerpres .

(P) REGATA, cel mai important jucator in importul si distributia materialelor de constructii din Romania, isi anunta planurile pentru 2018: birouri noi in Bucuresti, recrutare echipe noi si digitalizarea companiei

Povestea REGATA incepe in 1993, la Targoviste. Prin ambitie, organizare si profesionalism, compania s-a dezvoltat continuu, ajungand ca in cei 25 de ani de experienta sa devina cel mai mare importator de gresie si faianta din Romania.

Lira - stabila, volatilitatea monedei atinge cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Volatilitatea monedei britanice, lira sterlina, se afla la cel mai redus nivel din ultimii trei ani, ceea ce arata ca pentru investitori acordul referitor la perioada de tranzitie dupa iesirea tarii din UE Brexit) este ca si parafat, potrivit Bloomberg.

Acer Swift 7 e cel mai subtire laptop din lume

Orice gadget se promoveaza mai usor daca este insotit de superlative absolute, iar conform producatorului, Acer Swift 7 este cel mai subtire laptop. S-ar putea sa nu-ti mai fi schimbat de mult timp laptopul si este posibil ca Acer sa nu fie primul pe lista priorirtatilor tale. Cu toate acestea, cel mai recent ultra portabil [].

Volatilitatea lirei se afla la cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Volatilitatea lirei sterline se afla la cel mai redus nivel din ultimii trei ani, ceea ce arata ca pentru investitori acordul referitor la perioada de tranzitie dupa Brexit este ca si facut, relateaza Bloomberg.

Lectii de afaceri de la cel mai bogat om din istorie, seful Amazon

Jeff Bezos lansa in 1994 compania Amazon, care a intrat pe piata ca magazin online de carti si a devenit in cativa ani cel mai mare retailer din lume. El a ajuns, azi, cel mai bogat om din toate timpurile, cu o avere estimata la 105,1 miliarde de dolari, depasindu-l pe Bill Gates, seful Microsoft. Iata cateva dintre principiile care l-au ajutat pe Bezos in afaceri si din care tinerii antreprenori ar avea cate ceva de invatat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )