Libnet.ro
UNICEF

19:45

Stere Gulea, despre culisele din filmul Morometii: Traiam sub presiunea celor carese ocupau cu cenzura

Adevărul Adevărul,
Stere Gulea, despre culisele din filmul Morometii: Traiam sub presiunea celor carese ocupau cu cenzura

Regizorul Stere Gulea povesteste despre greutatile pe care le-a intampinat in realizarea filmului Morometii 1987). Anul acesta se implinesc 60 de ani de cand Marin Preda a scris unul dintre cele mai importante romane din literatura romana, Morometii. Marti filmul lui Stere Gulea va fi proiectat la Muzeul Literaturii Romane din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Francois Hollande si Angela Merkel se intalnesc luni pentru a discuta despre situatia din Grecia

Presedintele Frantei, Francois Hollande, se va intalni luni cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, la Paris, pentru a discuta despre situatia din Grecia, relateaza presa franceza. Hollande si Merkel vor avea un dineu de lucru pentru a evalua consecintele rezultatului referendumului din Grecia, afirma surse oficiale franceze. Primele rezultate oficiale ale referendumului organizat duminica in Grecia indica faptul ca majoritatea cetatenilor peste 60%) respinge masurile economice impuse de creditorii internationali, riscand astfel iesirea din zona euro.

Adrian Vasilescu, despre situatia din Grecia: Riscul este o contagiune de tip ideologic, ca te poti imprumuta fara sa dai inapoi (VIDEO)

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, spune despre situatia din Grecia ca cel mai mare pericol este o contagiune de tip ideologic, ideea ca te poti imprumuta fara sa dai inapoi, facand apel la.

Manuel Valls, citat in instanta pentru declaratii controversate despre romi din Romania

Premierul Frantei, Manuel Valls, a fost citat pentru joi dupa-amiaza la o instanta din Paris, in procesul intentat de o organizatie nonguvernamentala dupa declaratii controversate despre romi din Romania si Bulgaria, informeaza site-ul cotidianului Le Parisien.

Traian Basescu, despre referendumul din Grecia: Indiferent de rezultat, tara nu va iesi din zona euro. Guvernul unui aventurier trebuie sa plece

Indiferent de rezultatul refendumului din Grecia, fostul presedinte Traian Basescu este convins ca tara nu va iesi din zona Euro. Totusi, guvernul elen nu va putea scapa de obligativitatea de a-si plati.

Ce scriu principalele publicatii ale lumii despre referendumul din Grecia: Votul pune in joc soarta tarii

Referendumul din Grecia domina, cum era de asteptat, primele pagini ale ziarelor si site-urilor de stiri din toata lumea. Editorialistii incearca sa prevada care va fi viitorul Greciei - cu sau fara euro -.

Helmuth Duckadam, despre stadionul din Ghencea: Dupa plecarea Stelei, stadionul va ajunge o ruina, pentru ca Armata nu are bani sa-l intretina

Echipa Steaua a fost data afara de pe stadionul din Ghencea. Directorul de imagine al campioanei se astepta la decizia de evacuare luata de sefii din Ministerul Apararii Nationale. Duckadam sustine ca arena.

Cind votezi clovni, sa nu te miri ca te vei trezi intr-un circ. Citeva constatari despre criza din Grecia

Referendumul de duminica din Grecia va fi decisiv. Votul NU va provoca probabil iesirea din Euro, votul DA va provoca probabil caderea guvernului Tsipras. Un guvern care, timp de 6 luni, nu a miscat un deget pentru a-si insanatosi tara, nu a facut nici un sfert de reforma; dimpotriva, a intors si putinele reforme facute, si-a sfidat cetatenii si partenerii. Mai mult: premierul Tsipras si ministrul de finante Varoufakis au facut totul pentru a rupe UE in doua fractiuni. Nu le-a iesit. UE a devenit si mai unita in jurul valorilor si principiilor fundamentale, iar cuplul Tsipras - Varoufakis s-a transformat intr-un detestabil exemplu de clovni politici pe cale sa dea foc la tara.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )