Libnet.ro
UNICEF

19:15

Sterling Resources vinde operatiunile din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sterling Resources vinde operatiunile din Romania

Sterling Resources a incheiat un contract Contractul privind Vanzarea Operatiunilor din Romania) de vanzare a tuturor operatiunilor din Romania catre Carlyle International Energy Partners CIEP), companie afiliata Grupului Carlyle, potrivit unui comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

inca o investitie americana in energie: Sterling Resources vinde operatiunile din Romania catre fondul de investitii Carlyle Group. Istoricul zacamintelor

Compania Sterling Resources, care detine mai multe concesiuni de petrol si gaze in Marea Neagra, a vandut toate operatiunile detinute in Romania catre Carlyle International Energy Partners, o companie afiliata fondului american Carlyle Group, tranzactia ridicandu-se la 42,5 milioane de dolari.

Sterling Resources pleaca din Romania: operatiunile petroliere, vandute pentru 42,5 MIL.$

Compania canadiana Sterling Resources si-a vandut operatiunile din Romania catre fondul de investitii Carlyle International Energy Partners pentru 42,5 milioane de dolari, pentru a se concentra pe operatiunile petroliere din Anglia si Olanda.

E-value International isi lanseaza operatiunile pe piata de Contact Center din Romania

E-value International SA, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de intermediere telefonica de tip Contact Center din sud-estul Europei, isi lanseaza operatiunile in Romania.

Telekom introduce pe piata locala E-value International S.A., jucator pe piata serviciilor de tip Contact Center din Romania

E-value International S. , unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de intermediere telefonica de tip Contact Center din sud-estul Europei, isi lanseaza operatiunile in Romania.

Care este legatura dintre Google si moda din Romania

Marti seara a avut loc Fashionable by Google, un eveniment care imbina latura artistica a modei cu cea de business in online. Pentru cei care nu stiu, Fashionable by Google reprezinta un program de training intensiv de publicitate online destinat exclusiv magazinelor online de fashion din Romania, lansat anul trecut. Programul consta intr-o serie de [].

Concurs de arhitectura pentru cladirea bibliotecii si arhivei Uniunii Arhitectilor din Romania

Uniunea Arhitectilor din Romania UAR) lanseaza un concurs de solutii public, deschis tuturor arhitectilor din tara, organizat intr-o singura faza, pentru selectarea proiectului in baza caruia se va realiza cladirea bibliotecii si arhivei UAR, arata un comunicat remis azi redactiei.

Care este prima localitate din Romania in care toti cainii cu stapan au fost microcipati

Municipiul Campia Turzii din judetul Cluj este prima localitate din Romania in care toti cainii cu stapan au fost microcipati, pentru a putea fi gasiti mult mai rapid daca se pierd sau sunt furati, informeaza Mediafax.

Cartea de business a momentului la 5 edituri de top din Romania

Inovatorii, de Walter Isaacson sau Despre Aproape Orice, de miliardarul Warren Buffet sunt carti care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca oricarui antreprenor sau om de afaceri din Romania. Vezi cat costa, de unde le poti.

Statistica alarmanta: Peste 2,4 milioane adrese IP din Romania, implicate in incidente de securitate cibernetica anul trecut

Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO) a primit anul trecut peste 78 milioane alerte de securitate cibernetica cu privire la mai mult de 2,4 milioane IP-uri unice din Romania implicate in diverse tipuri de.

Transportatorii rutieri din Romania, Ungaria, Polonia, Republica Ceha vor protesta miercuri la Bruxelles

Asociatiile de transport rutier din Romania, Ungaria, Polonia si Republica Ceha - UNTRR, MKFE, ZMPD, CESMAD Bohemia - vor organiza miercuri un protest comun la Bruxelles impotriva masurilor de neoprotectionism, cum ar fi MiLoG si legea Macron, arata un comunicat remis azi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )