Libnet.ro
UNICEF

01:05

Steven Spielberg a implinit 74 de ani. Care au fost filmele de succes pe care le-a regizat

B1 B1,
Steven Spielberg a implinit 74 de ani. Care au fost filmele de succes pe care le-a regizat

Steven Spielberg a implinit 74de ani, vineri. Nascut pe 18 decembrie 1946, in Cincinatti - Ohio, este un regizor, producator si scenarist american. Acesta esteunul dintre cei mai buni. continuă pe B1

Ce cadouri de lux a primit Anamaria Prodan, in ziua in care a implinit 48 de ani. A fost cea mai rasfatata

S-a aflat ce cadouri de lux a primit Anamaria Prodan, in ziua in care a implinit 48 de ani. Impresara a fost cea mai rasfatata. Anamaria Prodan si-a sarbatorit ziua de nastere departe de restrictiile si masurile impuse din Romania. Vedeta a avut langa ea mai dragi oameni din viata ei si a fost coplesita .

Fiica Andreei Marin cu Stefan Banica Jr. a implinit 13 ani. Cum arata acum Violeta (FOTO)

Pe 15 decembrie 2020, Ana Violeta, fiica Andreei Marin 45de ani) si a cantaretului Stefan Banica Junior 52 de ani) a implinit 13 ani. Fiica Andreei Marin cu Stefan Banica Jr. a implinit 1.

Brad Pitt implineste 57 de ani. Care este povestea actorului de Oscar

Unul dintre cei mai apreciati actoride la Hollywood implineste varsta de 57de ani. Actorul si producatorul William Bradley Pitt s-a nascut in Shawnee, Oklahoma, la 18 decembrie 1963,.

Digi Sport: Rory van Ulft, fetita de 7 ani care ridica 80 kg, a declansat un scandal mondial. Practica un sport interzis

Fetita, de origine canadiana, a devenit dubla campioana in Statele Unite, concurand impotriva baietilor mult mai in varsta. Rory are 7 ani si abia peste 120 de centimetri inaltime, dar isi poate ridica de doua ori greutatea deasupra capului. Practica un sport exploziv, care pune corpul la limita si care nu este recomandat minorilor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )