Libnet.ro
UNICEF

11:00

Stiai? Care este cel mai murdar loc din orice magazin

Antena3 Antena3,
Stiai? Care este cel mai murdar loc din orice magazin

Vizita la supermarket poate fi o adevarata provocare. Daca te pregatesti sa mergi la cumparaturi, ia in calcul aceste detalii importante si protejeaza-te pe tine si pe cei din jur!. continuă pe Antena3

Ce se intampla cu banii dati pe biletele la spectacolele ce nu au mai avut loc din cauza starii de urgenta

Guvernul a hotarat ca biletele pentru spectacolele sau evenimentele ce nu au mai avut loc din cauza instaurarii starii de urgenta sa fie folosite pentru alte spectacole sau transformate in vouchere.

Cel mai ciudat joc din toate timpurile este perfect pentru pandemie: ce trebuie sa faci

Cand vine vorba de jocuri video, cel putin din prisma subiectului sau a mecanici de joc, esti tentat sa crezi ca le-ai vazut pe toate, mai ales daca esti pasionat de acest domeniu. Exista.

Cel mai mare monolit din lume. Muntele din Australia cu lungimea de 8 kilometri

Cel mai mare monolit din lume, format dintr-un singur bloc de piatra, se afla in Australia si este o veritabila atractie turistica.

Noi imagini din Avatar 2: cine joaca in cel mai asteptat film din ultimii ani

Pe contul oficial de Twitter al Avatar a aparut o noua imagine de pe platourile de filmare ale viitorului Avatar 2. Cu aceasta ocazie, vedem o parte importanta din distributie. Chiar daca nu au.

Acesta este celmai murdar loc din orice magazin. Ce trebuie sa eviti in orice supermarket

Expertiiin sanatate publica sustin ca cel mai riscant spatiu din orice magazin este casa de marcat. Este locul prin care trece fiecare client si in care se stationeaza destul de mult, cat timp produsele circula pe banda, explica epidemiologul Brandon Brown.

Coronavirus in lume: Spania raporteaza cel mai mic numar de decese din ultimele 2 luni Italia: Bilantul zilnic al deceselor a scazut la cel mai redus nivel din 9 martie.

Numarul cazurilor de coronavirus raportate in lume a depasit 4,6 milioane, iar cel al deceselor 308. 000, in conditiile in care peste 1,75 milioane de persoane testate pozitiv au fost declarate vindecate, potrivit centralizarii de pe Worlodmeters. 01 SUA aproba un nou test de coronavirus care permite ca mostrele sa fie prelevate de acasa22. 20 OMS: Pulverizarea de solutii dezinfectante pe strazi nu elimina coronavirusul si poate fi periculoasa pentru sanatate21. 40 Proteste fata de restrictii au avut loc in mai multe tari din Europa: Polonia, Germania, Elvetia si Marea Britanie21. 26 Franta: 96 de persoane au murit sambata din cauza COVID-19, in usoara scadere. Numarul total de morti din cauza COVID-10 ajuns la 27. 625 de persoane 20. 00 Italia: Bilantul zilnic al deceselor a scazut la cel mai redus nivel din 9 martie. 20 Spania: Premierul Pedro Sanchez vrea prelungirea starii de urgenta cu inca o luna. 18:00 Rusia: Medicul echipei de baschet TSKA Moscova a murit din cauza coronavirusului 17:45 Franta: Campionatele de atletism din Franta au fost reprogramate pentru luna septembrie16. 04 Arabia Saudita: Bilantul cazurilor a ajuns la 52.

Opt organizatii cer numirea unui nou presedinte la ASF: Daniel Zamfir ar fi cel mai potrivit candidat - sustin acestea

Opt organizatii care reprezinta consumatori, transportatori auto, brokeri in asigurari ori profesionisti independenti au transmis miercuri o scrisoare deschisa catre Parlament in care solicita numirea unui nou presedinte la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), post ramas vacant dupa plecarea lui Leonardo Badea in toamna anului trecut la BNR. Dintre numele vehiculate in mass-media, sustin organzatiile, doar unul ar avea profilul potrivit - Daniel Catalin Zamfir, fostul liberal trecut intre timp la PSD, care este acum presedintele Comisiei Economice a Senatului. Organizatiile isi motiveaza cererea prin faptul ca ASF s-ar afla intr-o criza de autoritate.

Ceasul Rolex din aur purtat de Ion Iliescu a fost scos la licitatie. Care este pretul de pornire

O colectie de 121 de ceasuri de lux, produse intre 1950 2009, este scoasa la licitatie in Romania. Cel mai scump este un Richard Mille, ceasul vedetelor, cu un pret de pornire de 90. 000 de euro. La vanzare este si un Rolex President din aur, purtat de Ion Iliescu.

CORONAVIRUS |Economia Germaniei a inregistrat al doilea cel mai sever declin trimestrial de la reunificare Cele mai mari trei economii ale Europei sunt in recesiune. Ce-i mai rau abia incepe

Economia Germaniei, cea mai puternica din Europa, a intregistrat cel mai sever declin trimestrial de la criza financiara din 2009 si al doilea cel mai mare de la reunificarea din 1990. Si tot sta mai bine decat a .

Facebook, plan extrem de ambitios: cum vrea sa conecteze la internet cel mai sarac continent

Facebook are planuri mari pentru a aduce internet in mai toate colturile lumii. Are un proiect prin care vrea sa conecteze si zonele de pe cel mai sarac continent. Facebook e un gigant al lumii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )