Libnet.ro
UNICEF

06:30

Stiinta din spatele celor mai teribile morti din Game of Thrones

Playtech Playtech,
Stiinta din spatele celor mai teribile morti din Game of Thrones

Lumea se imparte in doua categorii: cei care sunt fani Game of Thrones si cei care sunt fani Game of Thrones, dar au o placere morbida in a ruina vietile altora spunandu-le ce se va intampla in serial. Pentru ca este evident ca nu ne plac oamenii din a doua categorie, e important sa stiti [] Stiinta din spatele celor mai teribile morti din Game of Thrones Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Stiinta din spatele orientarii sexuale: homosexualitatea nu e o alegere [VIDEO]

Orientarea sexuala e un subiect controversat, pentru care au fost incercate o multime de explicatii. inainte de a blama ceva ce nu putem intelege, poate ca ar trebui sa luam in seama perspectiva stiintifica. in 2014, cercetatorii au confirmat ca exista o legatura intre homosexualitate si o regiune cromozomala specifica. De asemenea, interactiunea complexa intre [] Stiinta din spatele orientarii sexuale: homosexualitatea nu e o alegere [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Studiu Mercer: Bucurestiul, pe locul 178 in clasamentul modial al celor mai scumpe orase pentru expati

Potrivit unui studiu Mercer, Bucurestiul a coborat noua locuri, ajungand pe pozitia 178, in topul celor mai scumpe 207 orase de locuit pentru expati, informeaza Ziarul Financiar. Cercetarea, realizata in luna.

Bucurestiul a coborat pe locul 178 intr-o top al celor mai scumpe orase pentru expati

Bucurestiul a coborat 19 pozitii intr-un top al celor mai scumpe 207 orase pentru expati, pana pe locul 178. De altfel, orasele din Europa Centrala si de Est au scazut in clasament ca urmare a deprecierii monedelor locale fata de dolarul american,.

FOTO. Vanghelie, atac dur la Ponta din spatele gratiilor. Cum planuia PSD decapitarea DNA, SRI si SIE

Marian Vanghelie lanseaza un atac dur la Victor Ponta, prin intermediul unui mesaj semnat de Echipa de comunicare. Primarul suspendat al Sectorului 5 face dezvaluiri din interiorul PSD, sustinand ca Ponta planuia sa-i inlature pe Coldea si Kovesi, sa-l numeasca pe Gabriel Oprea sef la SRI si pe Ilie Sarbu sef al SIE.

Business Report: Piata de capital romaneasca ramane la marginea lumii, alaturi de Bangladesh, Ghana, Liban, Palestina si Zimbabwe; Cum a ajuns Asmita Gardens pe lista celor mai profitabile companii din Romania; Proiectul prin care exportatorii de lemn su

Statistica - Salariatii romani - campioni UE la cresterea productivitatii muncii si ultimii la partea care le revine din PIB Romania si-a adjudecat un foarte rar prim loc in cadrul UE la un indicator economic. Contul curent al balantei de plati a trecut pe minus Contul curent al balantei de plati a inregistrat pe primele patru luni ale acestui an un deficit de 27 milioane euro.

Topul celor mai bune solutii pentru durerile de spate

Obisnuiesti sa stai cu capul in palma, in pozitia ganditorului? Lucrezi mult la birou? Nu poti dormi decat pe burta? Trebuie sa stii ca toti acesti factori favorizeaza, la un moment dat, dureri insuportabile de spate. Si nu sunt singurii. Am discutat cu fizioterapeutul Bogdan Goga despre trucuri pentru a le evita, dar si despre cele mai bune tratamente care ne repun pe picioare.

Cersetorii romani din Norvegia sunt mai hartuiti in Oslo decat la Stockholm sau Copenhaga

Romanii fara adapost din Norvegia, care alcatuiesc marea majoritate a cersetorilor din tara, spun ca sunt tratati mult mai rau in capitala Oslo, decat in celelalte doua capitale scandinave, Stockholm si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )