Libnet.ro
UNICEF

20:45

Stim finala Ligii Europa: visul italian s-a spulberat. Dupa sase ani avem, din nou, o echipa estica si un roman in ultimul act

Adevărul Adevărul,
Stim finala Ligii Europa: visul italian s-a spulberat. Dupa sase ani avem, din nou, o echipa estica si un roman in ultimul act

La 24 de ore dupa ce Juventus a dat lovitura in semifinalele Ligii Campionilor, cele doua formatii din Serie A, aflate in careul de asi, in a doua competitie europeana intercluburi, au dezamagit crunt. continuă pe Adevărul

Dnepr Dnepropetrovsk si FC Sevilla se vor confrunta in finala Ligii Europa

Dnepr Dnepropetrovsk a invins cu 1-0, pe teren propriu, SSC Napoli si s-a calificat in finala Ligii Europa, transmite Mediafax. in meciul tur, cele doua echipe terminasera la egalitate : 1-1. Pentru Dnepr.

Cine este Dnepr Dnepropetrovsk, finalista surpriza a Ligii Europa

Formatia ucraineana Dnepr Dnepropetrovsk, cu fundasul Alexandru Vlad pe banca de rezerve, a reusit o calificare surpriza in finala Ligii Europa, dupa ce a eliminat-o joi pe Napoli din semifinalele competitiei.

Diseara se stabilesc finalistele Ligii Europa. Specialistii indica tot o finala italiano-spaniola

Dupa ce aseara s-a stabilit finala Ligii campionilor, care se va disputa intre Barcelona si Juventus, azi e randul Ligii Europa sa-si desemneze cele mai bune echipe.

VIDEO Barcelona a fost invinsa de Bayern, scor 3-2, dar va juca finala Ligii Campionilor, dupa victoria cu 3-0 din tur

Formatia FC Barcelona s-a calificat in finala Ligii Campionilor, desi a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa Bayern Munchen, in mansa secunda a semifinalelor.

VIDEO Barcelona a fost invinsa de Bayern, scor 3-2, dar va juca finala Ligii Campionilor, dupa victoria cu 3-0 din tur

Formatia FC Barcelona s-a calificat in finala Ligii Campionilor, desi a fost invinsa,in deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa Bayern Munchen, in mansa secunda a semifinalelor.

HCM Baia Mare, la un pas de finala Ligii Nationale feminine de handbal

HCM Baia Mare mai are de disputat un meci pentru a ajunge in marea finala a Ligii Nationale feminine de handbal. Baimarencele trebuie sa invinga HCM Roman in meciul cu numarul doi din semifinala Ligii.

Guardiola tine cu Barcelona in finala Ligii Campionilor. Reactia sa, dupa eliminarea Bayern-ului

Josep Guardiola, tehnicianul echipei Bayern Munchen, a spus ca in finala va tine cu FC Barcelona si le-a transmis catalanilor ca au meritat calificarea in ultimul act al Ligii Campionilor.

HCM Baia Mare joaca finala Ligii Nationale. CSM Bucuresti sau Corona Brasov?

HCM Baia Mare s-a impus, scor 33-21, in fata HCM Roman in semifinalele Ligii Nationale feminine de handbal. A fost un meci care nu a creat probleme deosebite elevelor antrenate de Tone Tiselj, un meci in care nu se punea problema castigatoarei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )