Libnet.ro
UNICEF

18:45

Prezentator de la B1 TV, dat afara din cauza lui Cumpanasu. Ce s-a intamplat dupa cazul Caracal

Playtech Playtech,
Prezentator de la B1 TV, dat afara din cauza lui Cumpanasu. Ce s-a intamplat dupa cazul Caracal

Un prezentator de la B1 TV a fost dat afara din cauza unei legaturi mai vechi cu Alexandru Cumpanasu. Alex Ferariu a incetat colaborarea cu postul de televiziune dupa ce numele sau a aparut in declaratia de avere a candidatului la alegerile prezidentiale. Moderatorul TV l-a imprumutat cu suma de 300. 000 de euro in anul . continuă pe Playtech

Lidia Buble a inceput sa planga din cauza lui Razvan Simion. Ce i-a spus prezentatorul de la Antena 1

Lidia Buble a inceput sa planga pe scena din cauza lui Razvan Simion. Nu de suparare, ci pentru ca iubitul ei i-a facut o declaratie de dragoste in vazul tuturor, iar artista a fost emotionata pana la lacrimi. Vedeta se afla in turneul de promovare a piesei Margarita, iar in acest weekend a cantat intr-un .

in Romania, 200 de persoane mor anual din cauza incendiilor

In Romania, 200 de persoane mor anual din cauza incendiilor si alte 600 sunt spitalizate din aceasta cauza, in conditiile in care o camera este cuprinsa in intregime de flacari in doar trei minute, a declarat, Constantin Nistor, Chief Commercial Officer al Prysmian Group, prezent la conferinta PRIA Fire Safety of Buildings.

MotoGP: Calificarile pentru MP al Australiei, amanate pentru duminica din cauza vremii

Calificarile pentru Marele Premiu al Australiei la MotoGP au fost amanate pentru duminica, din cauza vremii, a anuntat motogp. com.

Romania si Ungaria, din cauza lipsei mainii de lucru, recruteaza pana in Asia

Romania primeste cu covorul rosu muncitori asiatici, iar Ungaria vecina preconizeaza 75. 000 de permise de munca in 2019 din afara Uniunii Europene UE), de trei ori mai multe decat in 2017, scrie AFP intr-un reportaj.

Liga 1: Partida Universitatea Craiova vs Dinamo se va juca la Severin, din cauza lucrarilor la gazonul de pe Oblemenco

Universitatea Craiova a anuntat pe pagina oficiala de Facebook ca derby-ul cu Dinamo se va juca la Severin. Desi au primit promisiuni ca gazonul de pe Ion Oblemenco va fi schimbat pana la meciul cu Dinamo din etapa a 15-a, oltenii sunt nevoiti sa joace pe Stadionul Municipal Drobeta Turnu Severin.

in Romania, 200 de persoane mor anual din cauza incendiilor. O camera este cuprinsa de flacari in 3 minute

In Romania, 200 de persoane mor anual in urma incendiilor si alte 600 sunt spitalizate din aceasta cauza, in conditiile in care o camera este cuprinsa in intregime de flacari in doar trei minute.

Mii de persoane evacuate si stare de urgenta in California din cauza incendiilor

Pompierii din California, sustinuti de scaderea intensitatii vantului, au pornit vineri ofensiva imp.

LeBron James, nevoit sa-si paraseasca locuinta din cauza incendiilor din California

Incendiile care continua sa se raspandeasca in California au obligat zeci de mii de oameni sa-si paraseasca locuintele. Printre ei se afla si LeBron James, superstarul echipei Los Angeles Lakers din NBA, informeaza LEquipe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )