Libnet.ro
UNICEF

20:30

Stirile Pro TV Primele explicatii ale asistatului social din Vaslui care a sunat la 112 pentru a fi deszapezit

Hotnews Hotnews,
 Stirile Pro TV Primele explicatii ale asistatului social din Vaslui care a sunat la 112 pentru a fi deszapezit

Un barbat de 46 de ani, asistat social, a cerut ajutor pentru deszapezire. Omul i-ar fi spus dispecerului ca pe o portiune de doua sute de metri de drum din fata curtii sale este prea multa zapada. Dar a fost invitat de dispecer sa puna mana pe lopata si sa curete singur zapada. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV Primele marturii ale tinerei saudite care a fugit n Canada. Am lasat scrisoare de adio

Rahaf Mohammed al-Aunun, tanara saudita care a ajuns in atentia presei internationale dupa ce s-a incuiat intr-o camera de hotel din Thailanda, refuzand sa revina acasa cu familia, a vorbit pentru prima data despre experienta sa.

Cristina Pruna, deputat USR: Primele victime ale Ordonantei Lacomiei sunt minerii de la Complexul Energetic Oltenia

Cristina Pruna, deputat USR, sustine ca minerii de la Complexul Energetic Oltenia sunt primele victime ale guvernului PSD-ALDE, dupa adoptarea OUG 114/2018, prin care s-a plafonat pretul energiei electrice si al gazelor naturale si s-a impus si o taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor care activeaza in acest sector.

ANALIZA: Implicatii ale retragerii SUA din Siria in problematica securitatii la Marea Neagra

Dupa evenimentele de la sfarsitul anului 2018, din zona Stramtorii Kerci, care au readus in prim plan posibilitatea recursului la actiuni militare de catre Moscova, se pare ca nici anul 2019 nu anunta o relaxare a starii de securitate in zona Marii Negre.

Un mort si sapte raniti in urma unei explozii produse la ultimele etaje ale unui bloc din Rusia

O femeie si-a pierdut viata si sapte persoane au fost ranite in urma unei explozii in orasul Sahti din Rusia. Deflagratia, despre care se presupune ca ar avea la origine o scurgere de gaze, a avut loc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )