Libnet.ro
UNICEF

12:45

Stirile Pro TV: Reactii dupa ce Robu a interzis manelele in oras. Imaginile care l-au infuriat

Hotnews Hotnews,
 Stirile Pro TV: Reactii dupa ce Robu a interzis manelele in oras. Imaginile care l-au infuriat

Primarul Timisoarei a pus gand rau manelelor si gratarelor, dupa ce la un eveniment organizat in oras, cantaretii i-au facut dedicatii pe ritmuri tiganesti si au facut furori pe internet. continuă pe Hotnews

Cand incepe maratonul seriei Singur Acasa, pe Pro TV?

Ca in fiecare an, Pro TV va difuza si in 2019 traditionala serie de Craciun Singur Acasa. Cand vei putea urmari filmele la televizor? Seria de filme Singur Acasa se regaseste in toate.

SOC LA PRO TV! Cum a fost UCISA, de fapt, actrita din serialul LAS FIERBINTI! TRAGEDIA care a marcat TARA

Dezvaluiri socante ies la iveala in cazul mortii uneia dintre actritele care a jucat intr-un episod din serialul Las Fierbinti de pe PRO TV.

Cum a ajuns Nicolae Robu sa interzica manelele printr-un act fara nicio valoare. Edilul primise o dedicatie de la lautari: Mi-a crescut adrenalina instantaneu

Un document prin care primarul Timisoarei, Nicolae Robu, interzice manelele la evenimentele organizate pe domeniul public face valva pe internet. Documentul este unul fara nicio valoare juridica, fiind o nota interna adresata de primarul Robu angajatilor dupa ce i-a crescut adrenalina pentru ca a primit dedicatii de la lautari.

Lupta crunta intre PRO TV si Antena 1. Cine a castigat piata divertismentului din Romania

Cu toate ca s-a aflat recent ca brand-ul Antena 1 costa de trei ori mai putin decat Pro TV, lupta de pe piata divertismentului din Romania s-a tinut intre cele doua. Care este trustul castigatori in preferintele romanilor? Antena 1 versus Pro TV: Cine a castigat pe piata divertismentului din Romania Premiile TVmania au dezvaluit .

Visuri la Cheie, 27 noiembrie, la PRO TV. Povestea Alexandrei din Comana, fetita de 12 ani parasita de mama

Editia de azi, 27 noiembrie, de la Visuri la Cheie, a surprins o poveste extrem de emotionanta. Este vorba despre Alexandra, fetita pe care chiar mama ei a uitat-o si a parasit-o. Visuri la Cheie, 27 noiembrie, la Pro TV Autocarul Visuri la Cheie a poposit, in editia de azi, 27 noiembrie, la Constanta. Dragos, .

O super-vedeta PRO TV candideaza la alegerile din Romania. Ce functie vrea sa ocupe Elena Lasconi

Elena Lasconi s-a hotarat sa candideze la urmatoarele alegeri. Locul in care doreste sa detina o functie pe viitor este inghetat din anii 1990 si pana acum. Vedeta Pro TV vrea sa readuca la viata localitatea. Elena Lasconi candideaza la urmatoarele alegeri. Ce functie vrea sa ocupe? Elena Lasconi s-a decis! Cunoscuta vedeta de la .

A lasat PRO TV si Antena 1 pentru a se calugari. Cine este, de fapt, maica stareta Theodora

A lucrat la TVR, Antena 1 si Pro TV, a facut filme si a colaborat cu nume mari, dar la un moment dat a decis sa lase televiziunea pentru a se calugari. Acum lumea o cunoaste drept maica stareta Theodora. Este povestea Theodorei Videscu, cea care a acceptat sa vorbeasca despre drumul pe care l-a .

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Vezi Online editia de luni, 25 noiembrie

Luni seara, ca de fiecare data, cu incepere de la orele 20:30, Pro TV difuzeaza un nou episod din Vlad. Serialul si-a creat o tinta sigura si cucereste audientele in aceasta toamna. lasand cu mult in spate posturile concurente. De altfel, ajunsa la sezonul cu numarul doi, povestea tine cu sufletul la gura in fata .

SOTUL ei S-A iMPUSCAT iN CAP! indragita PREZENTATOARE DE LA PRO TV, MARCATA pe viata de MOARTEA lui

Oana Cuzino, indragita prezentatoare de la PRO TV, a trecut prin clipe extrem de grele in urma cu 10 ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )