Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stirile ProTV: Anuntul oficial facut de Metrorex dupa incidentul din statia Pacii

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Anuntul oficial facut de Metrorex dupa incidentul din statia Pacii

Incident cu final dramatic in Bucuresti, la metrou. Un barbat in varsta de 45 de ani a cazut pe sinele trenului, in statia Pacii. continuă pe Hotnews

Cand se vor dubla alocatiile pentru copii. Anuntul oficial facut de guvernul Orban

Detaliile legate deamanarea implementarii deciziei lui Klaus Iohannis au fost facute publice de Ludovic Orban in urma aseara, tarziu. Astazi, 16 ianuarie, guvernul amana prin ordonanta intrarea in vigoare a legii privind dublarea alocatiillor pentru copii. Cand se vor dubla alocatiile pentru copii in teorie, prorogarea va fi pana la data primei rectificari bugetare, dupa .

Taxa auto 2020. Atentie, soferi. Ministrul Mediului a facut acum anuntul oficial

Costel Alexe, Ministrul Mediului, a facut anuntul oficial in privinta taxei auto din anul in curs. Taxa auto 2020. Atentie, soferi Costel Alexe este de parere ca introducerea unei noi taxe nu este tocmai una buna, deoarece aceasta ar produce discutii cu reprezentantii Comisiei Europene, iar banii vor ajunge din nou la soferi, ca in .

Stirile ProTV: Drama celor patru copii care au ars de vii in Timisoara. Marturiile socante ale mamei

Drama celor patru copii care au ars de vii intr-o casa din Timisoara scoate la iveala detalii tulburatoare. Mama lor povesteste ca era la munca atunci cand s-a petrecut tragedia, insa tot ea recunoaste ca pe drumul de intoarcere a facut un scurt popas la bar ca sa isi ia partenerul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )