Libnet.ro
UNICEF

05:15

Stirile ProTV: Drama celor patru copii care au ars de vii in Timisoara. Marturiile socante ale mamei

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Drama celor patru copii care au ars de vii in Timisoara. Marturiile socante ale mamei

Drama celor patru copii care au ars de vii intr-o casa din Timisoara scoate la iveala detalii tulburatoare. Mama lor povesteste ca era la munca atunci cand s-a petrecut tragedia, insa tot ea recunoaste ca pe drumul de intoarcere a facut un scurt popas la bar ca sa isi ia partenerul. continuă pe Hotnews

Ancheta pentru ucidere din culpa in cazul celor patru copii care au murit arsi de vii

Politistii din cadrul Serviciului investigatii Criminale fac cercetari pentru ucidere din culpa si distrugere in cazul celor patru copii care au murit arsi de vii, in urma unui incendiului izbucnit, azi noapte, pe strada Memorandumului din Timisoara.

Mama celor patru copii morti in incendiul de la Timisoara: in loc sa-mi serbez fetita de doi ani, in data de 15 ianuarie, acuma o duc la groapa

Ana Maria Vulpe, mama celor patru copii care au murit in incendiul izbucnit la o casa de de pe strada Memorandului din Timisoara, a fost audiata de politie.

Pipai si calci pe ceva si nu stii pe ce. Pompierii care au intervenit in cazul celor patru frati arsi de vii, la Timisoara, marcati de tragedie

Drama celor patru copii care au ars de vii intr-o casa din Timisoara, scoate la iveala detalii tulburatoare. Mama lor povesteste ca era la munca atunci cand s-a petrecut tragedia, insa tot ea recunoaste ca pe drumul de intoarcere a facut un scurt popas la bar, ca sa isi ia partenerul.

VIDEO Tragedie in Timisoara: Patru copii au ars azi-noapte de vii, cel mai mic dintre ei avea doar cateva luni. Parintii nu erau acasa

Patru copii au murit la Timisoara arsi de vii, in noaptea de miercuri spre joi, in urma unui incendiu izbucnit in locuinta lor. Parintii nu erau acasa, iar din casa a reusit sa iasa doar fratele lor, un adolescent de 14 ani, transmite Mediafax.

Mama celor patru copii morti in incendiul de la Timisoara: Chestia asta ma va marca toata viata. in loc sa-mi serbez fetita de doi ani, acuma o duc la groapa (VIDEO)

Ana Maria Vulpe, mama celor patru copii arsi de vii la Timisoara, a fost audiata la Politie. Ea a sustinut ca a fost nevoita sa lucreze ca ingrijitoare, pentru ca nu ajungeau banii in familie. Femeia a mai.

Detaliul socant in cazul incendiului din Timisoara. Copiii care au ars de vii erau monitorizati de Protectia Copilului

Parintii celor patru copii care si-au pierdut viata in incendiul devastator produs in Timisoara se aflau in vizorul celor de la DGASPC Timis inca de anul trecut, fiind banuiti de neglijarea copiilor. Totusi, rapoartele indicau ca totul este in regula.

Detaliul care a iesit la iveala in cazul incendiului din Timisoara. Copiii care au ars de vii erau monitorizati de Protectia Copilului

Parintii celor patru copii care si-au pierdut viata in incendiul devastator produs in Timisoara se aflau in vizorul celor de la DGASPC Timis inca de anul trecut, fiind banuiti de neglijarea copiilor. Totusi, rapoartele indicau ca totul este in regula.

Tragedie la Timisoara. Patru copii, morti in casa cuprinsa de flacari

Tragedie la Timisoara. Patru copii, cu varste intre patru luni si sase ani, au murit dupa ce un incendiu puternic a cuprins camera in care dormeau.

Stirile ProTV: Un roman a condus 15 km pe contrasens pe o sosea din Franta, pana a lovit o masina. Nu eu, celalalt era pe contrasens

Un roman stabilit in Franta a condus 15 kilometri pe o sosea in timpul noptii, intr-un final lovind o masina care venea din sens opus. Calatoria lui s-a terminat, cand a intrat intr-un alt autoturism, scrie centre-presse. fr.

Mesajul postat pe Facebook de mama celor patru copilasi arsi de vii la Timisoara, la scurt timp dupa tragedie

Patru dintre cei cinci copii ai unei familii din Timisoara au murit arsi de vii, noaptea trecuta, dupa ce camera in care se aflau a fost cuprinsa de flacari. in momentul tragediei, cei patru fusesera lasati de parinti in grija fratelui cel mare, un baiat de 14 ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )